MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.749 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #31 kalyonz dedi: Yok almadım düşünüyorum daha ama bunda karar kilcam sanırım.Sey sorucam kasayi aldığında tek egzoz fanlami geliyor.Benim bildiğim önde fan olmuyor. Genişletmek için tıkla... 2 adet fanla geliyor. ITX anakart destekli bir kasa. İstanbul'da oturuyorsan kullandığım kasayı satıyorum. Beyaz renk.
kalyonz dedi: Yok almadım düşünüyorum daha ama bunda karar kilcam sanırım.Sey sorucam kasayi aldığında tek egzoz fanlami geliyor.Benim bildiğim önde fan olmuyor. Genişletmek için tıkla... 2 adet fanla geliyor. ITX anakart destekli bir kasa. İstanbul'da oturuyorsan kullandığım kasayı satıyorum. Beyaz renk.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 20 Eylül 2022 #32 Ön tarafa radyatör takıldığında maksimum 27cm uzunluğundaki ekran kartları sığıyor. Modlama yapılsa dahi maksimum 1cm daha uzuyor. Ekran kartlarının bu kadar uzun olacağını bilsem almazdım bu kasayı.
Ön tarafa radyatör takıldığında maksimum 27cm uzunluğundaki ekran kartları sığıyor. Modlama yapılsa dahi maksimum 1cm daha uzuyor. Ekran kartlarının bu kadar uzun olacağını bilsem almazdım bu kasayı.
korsanplayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 1.050 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #33 NZXT markasını kimseye önermiyorum konularımdan yaşadığım problemleri bizzat görebilirsiniz. Malzeme kalitesi görünüşe göre oldukça zayıf metal plaka beklerken metal saç kalınlığında bir kasa karşıladı H510 modelinde.
NZXT markasını kimseye önermiyorum konularımdan yaşadığım problemleri bizzat görebilirsiniz. Malzeme kalitesi görünüşe göre oldukça zayıf metal plaka beklerken metal saç kalınlığında bir kasa karşıladı H510 modelinde.
erentüzün Zeptopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #34 hocam peki bu kasaya micro-ATX uyarmı?
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 4 Şubat 2023 #35 erentüzün dedi: hocam peki bu kasaya micro-ATX uyarmı? Genişletmek için tıkla... Sığmaz.