NZXT H5 Flow vs Corsair 4000D

Diyar441

Hectopat
Arkadaşlar yabancı Reddit sayfalarına baktım, Türkçe İngilizce tüm incelemelere baktım ve kafam çok karıştı.
Çünkü bir sayfa NZXT seçerken diğer sayfa Corsair seçiyor. Herkes birbirinin tersini söylüyor. Son çare konu açmak aklıma geldi.
Çok sıcak bir yerde yaşıyorum bundan dolayı kasanın her yerine fan takacağım.
Ekran kartımın kendi versiyonu 70 derecelerde çalışıyor. Bu ekran kartının tüm versiyonlarında aynı ekran kartı güçlü olduğundan böyle.
Ekran kartım: Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti eagle OC D6X 8G.

Hangisi hava akışı, kalite, kablolama kolaylığı açısından daha iyi?

Bence çok bir farkı olmaz hava akışı açısından. İkisi de kaliteli kasalar. Aslında ondan dolayı da görsellik olarak hangisi hoşuna gidiyorsa insanlar da onu öneriyor. Çok fark yaşamak istiyorsan ve çok fan takmak istiyorsan, Corsair 5000D gibi kasanın yanlarında da boşluk bulunan kasaları tercih edebilirsin bence.

NZXT H5 Flow kullanıcısıyım. İkiside bilindik ve kaliteli markalar. Küçük kasa istiyorsan NZXT, daha büyük ve geleceğe yönelik bir kasa istiyorsan Corsair'e yönel derim.

NZXT H5 Flow kullanıcısıyım. İkisi de bilindik ve kaliteli markalar. Küçük kasa istiyorsan NZXT, daha büyük ve geleceğe yönelik bir kasa istiyorsan Corsair'e yönel derim.

Hocam kasadan memnun musunuz aynı kasayı almayı düşünüyorum.
Sistemim bu şeklilde.
Sapphire RX 6650 XT.
16 GB DDR4 Kingston HyperX RAM.
i5 11400F işlemci.
MSI B560M Pro-e

Hocam kasadan memnun musunuz aynı kasayı almayı düşünüyorum.
Sistemim bu şeklilde.
Sapphire RX 6650 XT.
16 GB DDR4 Kingston HyperX RAM.
i5 11400F işlemci.
MSI B560M Pro-e

Fazlasıyla memnunum hocam. Kendi çapımda incelemesini de yapmıştım, bakıp merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

Fazlasıyla memnunum hocam. Kendi çapımda incelemesini de yapmıştım, bakıp merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim incelemenizi okudum çok beğendim fakat aklıma takılan bir kısım oldu kasada normalde ekran kartı için alt tarafta bir adet fan bulunuyor ve egzoz fanı bulunuyor ama bildiğim kadarıyla önde fan yok yazınızda stok olarak 4 fan demiştiniz sanırım bahsettiğiniz kasa bunlardan hangisi öneriniz için çok teşekkür ederim.

Hocam çok teşekkür ederim incelemenizi okudum çok beğendim fakat aklıma takılan bir kısım oldu kasada normalde ekran kartı için alt tarafta bir adet fan bulunuyor ve egzoz fanı bulunuyor ama bildiğim kadarıyla önde fan yok yazınızda stok olarak 4 fan demiştiniz sanırım bahsettiğiniz kasa bunlardan hangisi öneriniz için çok teşekkür ederim.

Hocam H5 Flow ve H510 Flow farklı kasalar. H5 Flow kasada fan çıkıyor ve RGB versiyonu var. Sanırım H510 Flow ile karıştırdınız. Attığınız incehesap linkindeki kasa H5 Flow ve 4 fanı olduğu yazıyor. Bulabilirseniz H5 Flow RGB alın veya görünüşe dikkat ediyorsanız H5 Elite alın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı