Lian Li alırsam alt kısmına 2 adet 140'lık fan takacağım. NZXT alırsam sanırım 1 adet fanla geliyor, üste sıvı soğutucu takacağım için 2 adet ön tarafa NZXT fan bir adet ise arka egzoz kısmına da NZXT fan takacağım.
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lian Li, güzel bir markadır. Fakat model hakkında çok bir bilgim yok. Fakat NZXT H5 Flow'u bizzat kendim kullanıyorum. İçerisinde 1 adet egzoz fan ve (altında cam tarafından bakılınca sol üste üfleyen) gömülü bir fan ile geliyor. Sorularınız olursa cevaplayabilirim. Şahsen, ben NZXT'ten memnunum. Yinede karar sizin.
Lian Li, güzel bir markadır. Fakat model hakkında çok bir bilgim yok. Fakat NZXT H5 Flow'u bizzat kendim kullanıyorum. İçerisinde 1 adet egzoz fan ve (altında cam tarafından bakılınca sol üste üfleyen) gömülü bir fan ile geliyor. Sorularınız olursa cevaplayabilirim. Şahsen, ben NZXT'ten memnunum. Yine de karar sizin.