NZXT H5 Flow yeni AMD ekran kartlarını destekler mi?

Leloxa

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İnterior Architecture.
Arkadaşlar merhaba!

Aşağıda linkte ki kasayı satın alacağım yakın zamanda fakat ileriye dönük olmasını istiyorum. Yeni çıkacak AMD ekran kartlarından 7600, veya 7800 ekran kartlarını sizce boyut olarak destekler mi?

Bende senin gibi bu kasaya sevdalıyım niçin bu kasayı seçtin ben beyaz olmasi 240mm tepeden sıvı soğutucu ve tasarımdan dolayı. Ayrıca bu kasada birde vergi var biliyorsun değil mi. Yani kasanın altında yazan 2800 sadece fiyat değil biliyorsun dimi

Bende senin gibi bu kasaya sevdalıyım niçin bu kasayı seçtin ben beyaz olmasi 240mm tepeden sıvı soğutucu ve tasarımdan dolayı. Ayrıca bu kasada bir de vergi var biliyorsun değil mi? Yani kasanın altında yazan 2800 sadece fiyat değil biliyorsun değil mi?

Evet +800TL teslimat ücreti de var fakat. H7 Flow modeli Amazon Germany üzerinden alınca H5 Flow fiyatına geliyor ücretsiz teslimat yapılıyor.

36 cm ekran kartı destekliyor. Haliyle destekliyor. Kişisel fikrimi sorarsanız pahalı.

Yani bu kasayı alsam yeni çıkacak AMD ekran kartlarını kullanmakta sorun yaşamam sanırım?

Evet +800TL teslimat ücreti de var fakat. H7 Flow modeli Amazon Germany üzerinden alınca H5 Flow fiyatına geliyor ücretsiz teslimat yapılıyor.

Yani bu kasayı alsam yeni çıkacak AMD ekran kartlarını kullanmakta sorun yaşamam sanırım?
Link atmak varmı burada sana zahmet atarmisin bir bakayim. Yoksada ben bakarım. 4090 ni alabiliyorsa AMD tarafindada sorun olmaz. Yeni nesil kasa sonucta

Yok baktım ama bulamadım. Gönderim yok diyor. Dediğim gibi link varsa atarsan bakayim

Alacağınız ekran kartı ölçüleri 36 cm geçerse sığmayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı