NZXT H500 Power switch için tamir önerileri

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar selamlar, bu marka model kasaların Power tuşu klasik bozuluyor, iç mekanizmasına baktim zaten bozulmaya müsait.
Swith'lerini araştırdım yurt içinde yok görünüyor lakin alternatif bir tamir yöntemi olsa gerek.
İstanbul Anadolu yakası bu tip konulara alternatif çözümler üretebilecek bir yer biliyor musunuz?
External Power button satın aldım çoktan, o konuda sorun yok ancak yerleşik olarak kendi butonu düzgün çalışsa fena olmaz. Önerilerinize açığım.
Aşağıdaki en sağdaki, beyaz ışık yanan butondan bahsediyoruz. Bu Switch'lerden nereden bulunur tam emin olamadım yurt içi.
İşi gücü bırakıp anormal çözüm yöntemleri denedim ancak hiçbiri ömürlük değil, amacım kasa tek parça / yekpare olsun, ayrıca buton taşımakla uğraşmayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güc butonun üstünde 6 tane lehim var. Sivri burnu çıkmış, öyle olduğu zaman çalışmama durumu var. Lehim işinden anlıyorsan onları yeniden lehimle. Resimdeki gibi yuvarlak olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-17-08-12-50-697_com.android.chrome.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…