NZXT H510 Elite kasa fanı dönmüyor

Quadrom08

Hectopat
Dostlar selam. Geçenlerde ınchesap'dan hazır sistem aldım 1 gün önce elime ulaştı ve kasayı 5-6 saat kadar kullanma fırsatım oldu. Kasa gayet iyi çalışıyordu fanlar dönüyordu. NZXT cam programından dönüş hızını ayarlayabiliyordum vs fakat bugün ben evde yokken elektrik gitmiş eve geldim PC'yi açtım arkadaki 2 fan (egzoz fanı+üst bölümdeki fan) çalışıyor fakat öndeki 2 fan dönmüyor ama ışıkları geliyor. Yani fanlara güç geliyor bir bakıma fakat herhangi bir hareket yok NZXT cam programında fanlar gayet normal görünüyor 900 RPM de döndüğünü söylüyor fakat dönmüyor. Fanların bağlantılarını ve kabloları kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok gibi gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrik gittiğinde bilgisayar çalışıyorsa fan kablolarına kısa devre yaptırmış olabilir.

Hocam ilginç şekilde elektrik 1 kere daha gitti geldi ve bilgisayarı açtığımda fanlar çalışır durumdaydı yani sorun çözüldü ve 1 adet akım korumalı priz almak şart oldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…