Merhaba, bir kasa değişikliğine gittim ve sıvı soğutma montajını öne yapmam gerekiyor. Bunu yapacağım biliyorum fakat fanlar öne mi gelmesi lazım yoksa arkada mi kasanin içine doğru mu bakması lazım. Kasam NZXT H510 Flow modeli. Bir aparata takiyorum fakat fanların nereye geleceğini bilmiyorum. Arti olarak ilk defa One takıyorum. Radyatör ne tarafa veya fanlar ne tarafa geliyor?
Radyatörü de fanları da içe tak sığıyorsa. Havayı içeri alacak şekilde. Radyatörü taktığın aparatın diğer tarafına kasanın kendi fanlarını takınca ön kapak kapanıyorsa onlar da kalsın ön tarafta yine havayı içeri alacak şekilde.Eki Görüntüle 1623487
Radyatörü de fanları da içe tak sığıyorsa. Havayı içeri alacak şekilde. Radyatörü taktığın aparatın diğer tarafına kasanın kendi fanlarını takınca ön kapak kapanıyorsa onlar da kalsın ön tarafta yine havayı içeri alacak şekilde.Eki Görüntüle 1623487
Radyatörün dış tarafına yani kasanın önüne kasanın kendi fanlarını takacaksın havayı içeri alacak şekilde. Radyatörün iç tarafına da yani şimdiki görselde boş olan yere soğutucunun kendi fanlarını takacaksın içeri hava alacak şekilde.
Çok büyük bir kartın yoksa sığmaması için bir sebep yok fan kalınlığı 2.5 cm.