sertug atilla Kilopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #11 darkinbox dedi: E kasa için Liquid cooler var dedin. Genişletmek için tıkla... Kasada sıvı soğutma var ama kasanın kendi fanları yetersiz onları değiştirmek isitorum. Çok gürültülü ve fazla iyi soğutmuoyr NZXT H510 için RGB fan önerisi
darkinbox dedi: E kasa için Liquid cooler var dedin. Genişletmek için tıkla... Kasada sıvı soğutma var ama kasanın kendi fanları yetersiz onları değiştirmek isitorum. Çok gürültülü ve fazla iyi soğutmuoyr NZXT H510 için RGB fan önerisi
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Mart 2023 #12 sertug atilla dedi: Kasada sıvı soğutma var ama kasanın kendi fanları yetersiz onları değiştirmek isitorum. Genişletmek için tıkla... tmm başta attığımın 2 lisi var onu alın, beyaz rengi yok.
sertug atilla dedi: Kasada sıvı soğutma var ama kasanın kendi fanları yetersiz onları değiştirmek isitorum. Genişletmek için tıkla... tmm başta attığımın 2 lisi var onu alın, beyaz rengi yok.
sertug atilla Kilopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #13 darkinbox dedi: Tamam başta attığımın 2 lisi var onu alın, beyaz rengi yok. Genişletmek için tıkla... Kanka bu bütçemi aşıyor o yüzden Max 2'si için 600 700.
darkinbox dedi: Tamam başta attığımın 2 lisi var onu alın, beyaz rengi yok. Genişletmek için tıkla... Kanka bu bütçemi aşıyor o yüzden Max 2'si için 600 700.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Mart 2023 #14 sertug atilla dedi: Kanka bu bütçemi aşıyor o yüzden Max 2'si için 600 700. Genişletmek için tıkla... aga öyle birşey yok işte sen 700 tl vererek hem iyi soğutan hem rgb hem de ucuz bişi alamazsın
sertug atilla dedi: Kanka bu bütçemi aşıyor o yüzden Max 2'si için 600 700. Genişletmek için tıkla... aga öyle birşey yok işte sen 700 tl vererek hem iyi soğutan hem rgb hem de ucuz bişi alamazsın