M MMIde Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 NZXT H6 Flow kasaya illa NZXT fan takmalı mıyız? Yoksa başka marka olabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Mesela ARGB uyuşmazlığı gibi.
NZXT H6 Flow kasaya illa NZXT fan takmalı mıyız? Yoksa başka marka olabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Mesela ARGB uyuşmazlığı gibi.
ardabardakarda Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 MMIde dedi: NZXT H6 Flow kasaya illa NZXT fan takmalı mıyız? Yoksa başka marka olabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Mesela ARGB uyuşmazlığı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı kasayı dün sipariş ettim ve hayır öyle bir zorunluluk yok arka egzoz çıkışı 140MM kadar destekliyor alttaki 2 kısım ise yalnızca 140MM
MMIde dedi: NZXT H6 Flow kasaya illa NZXT fan takmalı mıyız? Yoksa başka marka olabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Mesela ARGB uyuşmazlığı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı kasayı dün sipariş ettim ve hayır öyle bir zorunluluk yok arka egzoz çıkışı 140MM kadar destekliyor alttaki 2 kısım ise yalnızca 140MM
M MMIde Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 ardabardakarda dedi: Hocam aynı kasayı dün sipariş ettim ve hayır öyle bir zorunluluk yok arka egzoz çıkışı 140MM kadar destekliyor alttaki 2 kısım ise yalnızca 140MM Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
ardabardakarda dedi: Hocam aynı kasayı dün sipariş ettim ve hayır öyle bir zorunluluk yok arka egzoz çıkışı 140MM kadar destekliyor alttaki 2 kısım ise yalnızca 140MM Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler