NZXT H6 Flow, MSI MAG B650 Wi-Fi ve Arctic lıqued Freezer III 360 uyumlu mudur?

AIFFF

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,
Sıvı soğutucu alacağım fakat sisteme uyar mı bilemiyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Elimde NZXT H6 Flow var ve bu kasanın içine de anakart olarak MSI MAG B650 Wi-Fi almak istiyorum fakat bu anakartı alırsam alacak olduğum sıvı soğutucu yani Arctic Liquid Freezer III 360 sorunsuz monte edilir mi? Edilmez ise anakart önerisi yapar mısınız? Anakart olarak siyah ve RGB'siz istediğim için o modele yöneldim. Olmaz ise o tarzda hangi anakartı alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemciniz 9800x3D değilse 360mm sıvı soğutucuya gerek yok, o bütçede X670E daha mantıklı olur.

Aldınız mı acaba? Sığdı mı? Benim bildiğim Arctic Liquid Freezer III modeli ve Pro modeli ikisi de 398 mm ve üst panele ucu ucuna sığdığını gösteren postlar mevcut ama ön fanların arkasındaki panele sığıp sığmadığını hala araştırıyorum.

Sıvı soğutma o kasaya uyumlu olur hocam. 360mm fanlar 120mm x 3 tür yani her türlü uyum sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…