NZXT H7 Flow 2024 alınır mı?

• Konuyu başlatan Falco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.777
Bütçe
5000

Falco

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, beni uzun yıllar götürecek kasa arıyorum. Thermaltake Level 10 GT'yi 13 yıl kullandıktan sonra artık kaldırma zamanı geldi :) NZXT H7 Flow 2024 nasıldır? Fiyatı 4.6 bin TL civarı alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü olayını artık geçtim. Masanın altına koycağım için bir şey ifade etmiyor. 10 yıl kullanmayı düşündüğüm için ekran kartı uzunluğu baya iyi duruyor Nzxt de. Kararsız kaldım.

Merhaba, beni uzun yıllar götürecek kasa arıyorum. Thermaltake Level 10 GT'yi 13 yıl kullandıktan sonra artık kaldırma zamanı geldi :) NZXT H7 Flow 2024 nasıldır? Fiyatı 4.6 bin TL civarı alınır mı?

Sol CPU sağ ekran kartı ısısı.
NV5 testler işlemcide iyi.
Ekran kartında neredeyse eşit aklıma giren bir kasa ve çok tatlı duruyor 2 side :)

1736948930087.png

Aynen öyle :D
Tekrar morpheus almak istiyorum beyaz olan sırf geniş diye ama gel gör piyasada yok.
Lancool 3 ve H7 Flow tarzı kasaları seviyorum niyese.
Lancool 3 güzel fakat fiyatı tuzlu. Jumbum da H7 Flow 2024 geç teslimat 4.6. Ek olarak bu attığınız değerlerde H7 Flow 2024 de altta fan takılı halimi acaba? Eğer değil ise gerçekten çok iyi. Boyut bakımından benim kasa ile kıyasladım gözüme bi küçük geldi

Tek sıkıntı benim radyatör olur mu acaba

Lancool 3 güzel fakat fiyatı tuzlu. Jumbum da H7 Flow 2024 geç teslimat 4.6. ek olarak bu attığınız değerlerde H7 Flow 2024 de altta fan takılı halimi acaba? Eğer değil ise gerçekten çok iyi. Boyut bakımından benim kasa ile kıyasladım gözüme bir küçük geldi.

Tek sıkıntı benim radyatör olur mu acaba?

Radyatör bayutuna bak kasanın sitesinde yazıyor kaç mm desteklediği oradan direk bak :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı