NZXT H7 Flow 2024 alınır mı?

Bütçe
5000
Radyatör bayutuna bak kasanın sitesinde yazıyor kaç mm desteklediği oradan direk bak
Benim soğutucu Arctic Lf 360. Radyatörü kalın olduğu için sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm. İnternette bir kaç yerde takan var. Sanırım sıkıntı olmuyor. Yakın zamanda alcam

Benim soğutucu Arctic lf 360. radyatörü kalın olduğu için sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm. İnternette birkaç yerde takan var. Sanırım sıkıntı olmuyor. Yakın zamanda alacağım

Hoştur .
Ben yine morpheus aldım beyaz bakalım içini kaç ayda doldurcam.

Şunu tam olarak anlayamıyorum: Alta takılan fanlar ile delikler arasında boşluk olcak muhtemelen ve ilk baştaki fanın altında psu kalıyor. Bu tarz kasalarda alta takılan fanlar verimli olur mu ki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    244 KB · Görüntüleme: 100
Şunu tam olarak anlayamıyorum: Alta takılan fanlar ile delikler arasında boşluk olacak muhtemelen ve ilk baştaki fanın altında PSU kalıyor. Bu tarz kasalarda alta takılan fanlar verimli olur mu ki?

O konuda sıkıntı yok yapboz gibi arkaya öne alt Power yeri mevcut.
3 mod ve dikey standart şekilde de yapabiliyorsun.

Dosya Ekleri

• IMG-20250116-WA0063.jpg
    172,1 KB · Görüntüleme: 102
O konuda sıkıntı yok yapboz gibi arkaya öne alt Power yeri mevcut.
3 mod ve dikey standart şekilde de yapabiliyorsun.
Aaa iyimiş. Hayırlı uğurlu olsun, gelecekte çıkan parçalar uyumlu olsun, üstüne bir şey düşmesin, Allah bahtını açık etsin kasanın

AAA iyimiş. Hayırlı uğurlu olsun, gelecekte çıkan parçalar uyumlu olsun, üstüne bir şey düşmesin, Allah bahtını açık etsin kasanın

Amin tek sıkıntı bft anakart desteği yok arkadan kablo montajı ileride ona da kit olarak çıkar belki

Tek sıkıntısı o olsun boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…