Benim soğutucu Arctic Lf 360. Radyatörü kalın olduğu için sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm. İnternette bir kaç yerde takan var. Sanırım sıkıntı olmuyor. Yakın zamanda alcam
Benim soğutucu Arctic lf 360. radyatörü kalın olduğu için sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm. İnternette birkaç yerde takan var. Sanırım sıkıntı olmuyor. Yakın zamanda alacağım
Şunu tam olarak anlayamıyorum: Alta takılan fanlar ile delikler arasında boşluk olcak muhtemelen ve ilk baştaki fanın altında psu kalıyor. Bu tarz kasalarda alta takılan fanlar verimli olur mu ki?
Şunu tam olarak anlayamıyorum: Alta takılan fanlar ile delikler arasında boşluk olacak muhtemelen ve ilk baştaki fanın altında PSU kalıyor. Bu tarz kasalarda alta takılan fanlar verimli olur mu ki?
Aynen öyle.
En büyük sıkıntı 14 cm 6 reverse 9tane regular fan bulmak ve 420 mm düzgün beyaz sıvı bulmak veya hava soğutma takacağım çok masraflı.
Fanları.
Aynen öyle.
En büyük sıkıntı 14 cm 6 reverse 9tane regular fan bulmak ve 420 mm düzgün beyaz sıvı bulmak veya hava soğutma takacağım çok masraflı.
Fanları.