GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2025 #1 Oyun oynarken oyun çöktü. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra fanlar çalışmayı durdurdu. Sadece kasa fanları çalışmıyor.
Oyun oynarken oyun çöktü. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra fanlar çalışmayı durdurdu. Sadece kasa fanları çalışmıyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 Fanları kontrol eden programı çalıştır tekrar ya da yeniden kur.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2025 #3 arandur dedi: Fanları kontrol eden programı çalıştır tekrar ya da yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü bozuldu herhalde anakarta bağladım fanların hepsini sorunsuz çalışıyor.
arandur dedi: Fanları kontrol eden programı çalıştır tekrar ya da yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü bozuldu herhalde anakarta bağladım fanların hepsini sorunsuz çalışıyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 GhostOps dedi: Kontrolcü bozuldu herhalde anakarta bağladım fanların hepsini sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Program dedim ben. Ona ne yaptın?
GhostOps dedi: Kontrolcü bozuldu herhalde anakarta bağladım fanların hepsini sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Program dedim ben. Ona ne yaptın?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Ocak 2025 #5 arandur dedi: Program dedim ben. Ona ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum COD oynuyordum PC dondu PC kapadım açtım fanlar gitti.
arandur dedi: Program dedim ben. Ona ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum COD oynuyordum PC dondu PC kapadım açtım fanlar gitti.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #6 GhostOps dedi: Bilmiyorum COD oynuyordum PC dondu PC kapadım açtım fanlar gitti. Genişletmek için tıkla... Allahım Allahım, o fanları kontrol eden bir program olması lazım, onu diyorum ben sana.. 3. keredir söylüyorum hala başka cevap veriyorsun..
GhostOps dedi: Bilmiyorum COD oynuyordum PC dondu PC kapadım açtım fanlar gitti. Genişletmek için tıkla... Allahım Allahım, o fanları kontrol eden bir program olması lazım, onu diyorum ben sana.. 3. keredir söylüyorum hala başka cevap veriyorsun..
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ocak 2025 #7 arandur dedi: Allah'ım Allah'ım, o fanları kontrol eden bir program olması lazım, onu diyorum ben sana. 3. keredir söylüyorum hala başka cevap veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Var NZXT CAM ama görmüyor onun yerine MSI Center kullanıyorum.
arandur dedi: Allah'ım Allah'ım, o fanları kontrol eden bir program olması lazım, onu diyorum ben sana. 3. keredir söylüyorum hala başka cevap veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Var NZXT CAM ama görmüyor onun yerine MSI Center kullanıyorum.