NZXT H9 Elite kasa içindeki fanların RGB'si var mı?

Ivar Lothbrok

Hectopat
Daha fazla  
İstediğim kasa şu model NZXT H9 Elite Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA. Ben aynı ekte linki olan videodaki gibi altta üstte ve yanlarda birbiriyle aynı fanların bu şekilde RGB'li olmasını istiyorum, videodakinin aynısını istiyorum yani. Videonun başına bakarsanız anlarsınız. Şimdi bu kasayı aldığımda içinde gelen 4 fan RGB'li mi oluyor videodaki gibi? Yoksa RGB'li değil de benim extra olarak mı almam lazım? Sıvı soğutma alınca sıvı soğutmaya bağlı olan kablolardaki fanları sökerek alacağım NZXT fanlarla değiştirebiliyor muyum? Yoksa direkt olarak bu kasanın içindeki fanların aynısı şeklinde bir sıvı soğutma var mı? Çok soru sordum ama kafam çok karışık. Teşekkürler şimdiden.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GhostOps Hocam selam, araştırırken gördüm heralde sende de bu kasa var. H9 elite. Kasa gelirken içinde kaç fanlı geliyor ve RGB'si var mı?
Şimdi bu kasayı aldığımda içinde gelen 4 fan RGB'li mi oluyor videodaki gibi? Yoksa RGB'li değil de benim extra olarak mı almam lazım? Sıvı soğutma alınca sıvı soğutmaya bağlı olan kablolardaki fanları sökerek alacağım NZXT fanlarla değiştirebiliyor muyum? Yoksa direkt olarak bu kasanın içindeki fanların aynısı şeklinde bir sıvı soğutma var mı?
Bir de şunları cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Son düzenleme:
Fanlı geliyor sıvı soğutma NXZT modeli arlırsanız sağdaki 3'lü fan kısmının arkasına radyatörü takıyorsunuz. İtopyanın sitesinde de mevcut fan olarak açıklama kısmında fan adetleri ve boyları da yazıyor. Egzoz fanı ve sağdaki 3'lü fan var yani kasada.

Fanlı geliyor sıvı soğutma NXZT modeli arlırsanız sağdaki 3'lü fan kısmının arkasına radyatörü takıyorsunuz. İtopyanın sitesinde de mevcut fan olarak açıklama kısmında fan adetleri ve boyları da yazıyor. Egzoz fanı ve sağdaki 3'lü fan var yani kasada.
Yok hocam sıvı soğutma fanlı geliyor onu biliyorum. Sorduğum şey yani benim istediğim şey içinde gelen fanların şekliyle sıvı soğutmanın fanları dahil hepsi videodaki gibi tek model olsun. Hepsi farklı farklı olmasın istiyorum. Ve RGB'li olsun istiyorum.

Yok hocam sıvı soğutma fanlı geliyor onu biliyorum. Sorduğum şey yani benim istediğim şey içinde gelen fanların şekliyle sıvı soğutmanın fanları dahil hepsi videodaki gibi tek model olsun. Hepsi farklı farklı olmasın istiyorum. Ve RGB'li olsun istiyorum.
Fanlı geliyor hocam evet siz de o radyatöre bağlı eğer 360mm sıvı soğutucu alırsanız fanları çıkarıyorsunuz. Kasanın sağındaki 3'lü fanların arkasına radyatörü takıyorsunuz.

Fanlı geliyor hocam evet siz de o radyatöre bağlı eğer 360mm sıvı soğutucu alırsanız fanları çıkarıyorsunuz. Kasanın sağındaki 3'lü fanların arkasına radyatörü takıyorsunuz.
Hocam seni soruya boğuyorum kusura bakma ama bilmediğimden. Hani bu 3'lü fanların arkasına takıyorsun dedin ya, o üçlü fanları çıkartıp mı takıyoruz? Yani gözükmüyor mu sıvı soğutucu? Biraz daha detaylı anlatabilir misin sana zahmet.

Estağf. Ne demek. Gözükmüyor hocam radyatör o 3 fanın arkasında kalıyor. Altta gösterdiğim kısım bakarsan oraya radyatör geliyor. Orda vida yerlerini görebilirsin oralara takılıyor.
1737472222676.png

Çok sağol hocam.
Ama dikkat edin bazı radyatörler kalın olabilir NZXT kendi soğutması için referans almıştır. Farklı soğutmalarda uymayabilir. Dediğim radyatör fan olayı da videoda 6.dk dan itibaren bakabilirsiniz. Sanırım reversefan'a çeviriyor kişi kasadaki fanların çıkışını bilmiyorum tabi tahminen diyorum.

Ama dikkat edin bazı radyatörler kalın olabilir NZXT kendi soğutması için referans almıştır. Farklı soğutmalarda uymayabilir. Dediğim radyatör fan olayı da videoda 6.dk dan itibaren bakabilirsiniz. Sanırım reversefan'a çeviriyor kişi kasadaki fanların çıkışını bilmiyorum tabi tahminen diyorum.
Reversefan dediğin satın aldığı sıvı soğutucunun üstündeki fanları söküp kendi aldığı 120 mm'lik fanları tek tek takması mı oluyor?

mevcutta takılı gelen fanlar muhtemelen havayı dışardan alıp içeri veriyordur (Tahmin olarak). Videodaki kişi fanları ters takıp kasa içindeki sıcak havayı alıp dışarı vermesi için çevirmiş olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı