Fiyatına göre gayet iyi bir model, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 1000W bu sistem için zaten fazlasıyla yetiyor olsa bile 1250W ile aralarında çok fiyat farkı yoksa 1250W'lı modeli seçebilirsiniz.
Alınabilir.
Yeni serisi çıktı, Türkiye'ye henüz gelmedi ona da bakabilirsin.
Fiyatına göre gayet iyi bir model, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 1000W bu sistem için zaten fazlasıyla yetiyor olsa bile 1250W ile aralarında çok fiyat farkı yoksa 1250W'lı modeli seçebilirsiniz.
Teşekkürler ya da ASUS GT502 mi önerirsiniz hocam ben kasa biraz kallavi dursun istiyorum açıkçası Micro ATX kasa kullanmıştım tikis tikis oluyordu.
Soğutmasi konusundaki düşünceniz nedir?
H9 daha güzel bence. Daha temiz duruyor. GT502 biraz daha kaba duruyor.
Yeni seri beklenmeli mi ya da başka kasa öneriniz mevcut mu?
Yeni seri beklenmeli mi ya da başka kasa öneriniz mevcut mu?
Benim PC'nin kasası H9 Elite, aşırı derecede memnunum, içerideki hava akışı, üst bölmenin büyük bir kısmının cam olmasına rağmen son derece iyi ve sığdırılamayacak hiçbir bileşen yok diyebilirim. Yeni versiyon H9 Flow'a da baktım ve özellikle 9 adet 140mm fan desteklemesi beni etkiledi ve tasarımı çok iyi yapmışlar, parayı gözden çıkarabiliyorsan al, bir NZXT kullanıcısı olarak asla pişman edeceğini sanmıyorum, sadece fiyatı biraz cep yakıyor. O kadar bütçe ayırmak istemezsen de kendi kullandığım H9 Elite'i gönül rahatlığıyla önerebilirim (şu anda yeni H9 Flow ile aralarında 8K fiyat farkı var).
Hocam baya iyi değerler, hatta o işlemci ve ekran kartı için fazla bile iyi diyebilirim, nasıl başardığınızı cidden merak ediyorum açıkçası (özellikle bu sıcak havalarda). Benim sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer II 360, soğutucu konusunda en iyi markalardan bir tanesi, ona rağmen ben şuan boşta ortalama 45-50 derece görüyorum bu mevsimde, kışın da yük altında 63 max görmüştüm, sizin soğutucunuzu merak ettim. Kasa ve fan tercihleriniz de son derece güzel, Lian Li de NZXT gibi kasa, fan, soğutucu gibi konularda en iyi markalardan bir tanesidir, güle güle kullanın.Hocam Lian Li aldım ekstra fan olarak da kablosuz Lian Li kullanıyorum işlemci boşta 39 derece yuk alti 60 geçmiyor sizce nasıl değerlerim Ryzen 7 9800x3D ekran kartı boşta 37 yükte 60 derece en fazla RTX 5080 ROG STRIX.
@metalheadenes
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.