NZXT H9 Flow kasaya takılacak ek fanların konumu nasıl olmalı?

Seha Avunduk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba dostlarım. Ben mevcut kasamda RTX 5080 ve kule tipi soğutucu gibi büyük parçalar kullanıyorum. Kasam da maalesef 10 yıldır kullandığım Zalman R1 olduğu için artık yan kapağını dahi kapatamıyorum ve içinde iğne sokulacak yer kalmadı. Haliyle artık kasa değişikliğine gitmeye karar verdim ve NZXT H9 Flow almaya karar verdim. Ekstra Asus TUF TR120 3 x 120mm fan alıp kasanın altına ya da üstüne takmayı düşünüyorum. Asıl aklımı kurcalayan düşünce de burada başlıyor: Sizce kasanın üstüne görseldeki 1 numara gibi egzoz fanı olarak mı takmalıyım yoksa görseldeki 2 numara gibi kasanın altına havalandırma olarak mı takmalıyım?

Öyle de kasadan hava çıkışı yeterli olur mu onu bilemiyorum hocam ya. Acaba arkadaki tek egzoz yeter mi?

İkinci görseli uygulayıp üste sıvı soğutucu takamaz mısın?
Sıvı soğutucu yoksa direkt 1'i uygula.
Sıvı soğutucu alacaktım fakat çok gerekli görmedim. Zaten mevcut soğutucum gayet yeterli bence. Öyle olsaydı zaten onu yukarıya takar ekstrayı aşağıya takardım ama şimdi kafam karıştı işte. Önde 3 tane hava girişi olduğu için bana da 1 daha mantıklı gibi geldi ama 2'nin daha iyi olabilme potansiyelini de düşünmeden edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…