NZXT H9 Flow vs NZXT H6 Flow

Bütçe
8000

Nick.bulamadim

Megapat
Selamlar, NZXT H9 Flow ve NZXT H6 Flow kasalar arasında kaldım. Şu an Lian Li II mesh kasa kullanıyorum ve ön ve yanları cam olan bir kasa bakıyorum. Lian Li O11'ler çok hoşuma gitmedi, iki camın birleştiği yerde metal parça var. H9 veya H6 kullanan veya bu kasaları iyi bilen varsa artısı eksisi konuşabilir miyiz? Hava akışı için ekstra fanlar da alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, NZXT H9 Flow ve NZXT H6 Flow kasalar arasında kaldım. Şu an Lian Li II mesh kasa kullanıyorum ve ön ve yanları cam olan bir kasa bakıyorum. Lian Li O11'ler çok hoşuma gitmedi, iki camın birleştiği yerde metal parça var. H9 veya H6 kullanan veya bu kasaları iyi bilen varsa artısı eksisi konuşabilir miyiz? Hava akışı için ekstra fanlar da alacağım.

Kanka aldin mi? Hangisini aldin? Ben de almayi dusunuyorumda hangisini almalıyım?

H9 aldım, yanına da CM Sicleflow 3lü setinden 2 takım aldım yarın takıcam fanları kasa rgbsiz güzel durmuyor. H6 RGB yoktu ben alırken stoklarda bende mecbur H9 aldım ama iyiki de almışım çok premium bir kasa

H9 aldım, yanına da CM Sicleflow 3lü setinden 2 takım aldım yarın takıcam fanları kasa rgbsiz güzel durmuyor. H6 RGB yoktu ben alırken stoklarda bende mecbur H9 aldım ama iyiki de almışım çok premium bir kasa
Hayirli olsun reis. Bende H9 Flow siparis ettim bugun. Umarim bir sorun yasamadan tum parcalari kllanirsin <3

PSU dandik değil ama belli bir dereceye kadar fanı çalışmıyor. Ondan ötürü biraz sıcak çalışan bir PSU. Raijintek cratos 1200W.

Bir sıkıntı olmaz o PSU'da. İslemcin ne bilmiyorum ama ben 2. sistemde 7700X kullanıyorum ve 43 44 derecede ortalama.

Bir sıkıntı olmaz o PSU da islemcin ne bilmiyorum ama ben 2. sistemde 7700X kullanıyorum 43 44 derecede ortalama.

Bende 7800x3D kullanıyorum. Sıvı soğutma olarak Lian Li galahad II Trinity performance aldım yeterli olacaktır muhtemelen montaj için kasayı bekliyorum. Sizde bir ısınma olmuyorsa sipariş vereceğim bende. Tamamen size bağlıyım hocam. H9 Flow kullanan birinden bir yardım alamadım çünkü.

Bende 7800x3D kullanıyorum. Sıvı soğutma olarak Lian Li galahad II Trinity performance aldım yeterli olacaktır muhtemelen montaj için kasayı bekliyorum. Sizde bir ısınma olmuyorsa sipariş vereceğim bende. Tamamen size bağlıyım hocam. H9 Flow kullanan birinden bir yardım alamadım çünkü.

Benim ana sistemde de 7800x3D bulunmakta ve 360'lik Corsair sabit 45 44 tutuyor. H9 Flow'da o sivi sogutma ile islemcinde bir isinma problemi yasamazsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı