NZXT H9 Flow vs TUF Gaming GT502 kasa

Bütçe
88

mermaid

Hectopat
Dostlar bu iki kasa arasından hava akışı konusunda hangisi daha iyidir? Acaba bir de masaüstü kullanıma uygun mudur bu kasalar boyut olarak sanırım neredeyse aynılar kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Veya bunlar gibi hava akışı olan akvaryum tipi daha F/P kasa önerecek varsa da hayır demem.

İki kasa da aynı tasarıma sahip haliyle hava akışları da çok benzerdir.
GT502'de H9 Flow'dan ayrı olarak kasanın arka kısmına ekstra 3 fan daha takılabiliyor ama hava sirkülasyonunu bozabilir.
Şahsen NZXT H9 Flow'u tercih ederim. Daha kaliteli kasalar üreten bir firma NZXT.
Aslında NZXT H6 Flow daha iyi bir seçenek olabilir hava akışı açısından ama tercih sizin.
Masa meselesine gelirsek, ben 140cmx60cm masa kullanıyorum.
Kasam Phanteks NV7, bu iki kasadan da daha büyük bir kasa ve ben masamın üstüne koydum.
Masanızda yer varsa, sağlamsa, sallanmıyorsa bir sıkıntı çıkarmayacaktır.

GT502'de H9 Flow'dan ayrı olarak kasanın arka kısmına ekstra 3 fan daha takılabiliyor ama hava sirkülasyonunu bozabilir.
Şahsen NZXT H9 Flow'u tercih ederim. Daha kaliteli kasalar üreten bir firma NZXT.
Aslında NZXT H6 Flow daha iyi bir seçenek olabilir hava akışı açısından ama tercih sizin.
Kasam Phanteks NV7, bu iki kasadan da daha büyük bir kasa ve ben masamın üstüne koydum.

Vallahi hocam bofigo diye bir markadan suntalem 120x60cm bir masa aldım kurdum çok dandik durmuyor 25-30kg ye kadar taşıyabiliyor şu anki masam 90x55cm TUF GT301 var masaüstünde kullanıyorum NZXT'yi de sığdırırz herhalde masa üzerine. Teşekkür ederim sağ olun fikriniz için çok tavsiye edildiğini gördüm NZXT'nin bu tür kasa tasarımını beğeniyorum açıkçası GT502 de kararım netti ancak NZXT kafa karıştırdı.

H9 Flow biraz daha hoş görünüyor H6 ya göre.

Vallahi hocam bofigo diye bir markadan suntalem 120x60cm bir masa aldım kurdum çok dandik durmuyor 25-30kg ye kadar taşıyabiliyor şu anki masam 90x55cm TUF GT301 var masaüstünde kullanıyorum NZXT'yi de sığdırırz herhalde masa üzerine. Teşekkür ederim sağ olun fikriniz için çok tavsiye edildiğini gördüm NZXT'nin bu tür kasa tasarımını beğeniyorum açıkçası GT502 de kararım netti ancak NZXT kafa karıştırdı.

H9 Flow biraz daha hoş görünüyor H6 ya göre.
Hocam GT502'de Asus'un ufak dokunuşları var, o sayede albenisi daha fazla.
NZXT ise yılların kasa üreticisi, kendini kanıtlamış bir marka.
Ama dediğim gibi iki kasa da benzer tasarıma sahip, benzer fan yerleşimine sahip.
Hangisine kafanız yattıysa onu alın gitsin. İçinizde kalmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı