NZXT Hue+ Montajı Nasıl Yapılır?

emre mtlr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda bu parçayı almayı düşünüyorum ancak montajının nasıl yapıldığını bilmiyorum. Rica etsem bir arkadaş nasıl yapıldığını parça parça analatabilir mi?

Ayrıca bu parçanın yanına 2 tane NZXT Aer RGB almayı düşünüyorum ancak onların da hue +'ya nasıl montajlanacağını bilmiyorum. Bilen biri varsa onu da anlatabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi bir çok kaynak var bu kaynaklar yardımıylada kolayca altında kalkarsınız.

Merhaba.

Hiç sıkıntı yapmana gerek yok. Ben bizzat NZXT Kraken X52 aldım ve onun montajını yaptım. Aldığımda kafam çok karışmıştı. Ürün bana daha gelmeden stres yapmaya başlamıştım. Nasıl takıcam edicem diye ürün geldi yine karıştı kafam. İlk yapamadım sonra dikkatlice baktım ve aslında nasıl yapman gerektiği bağlantı şekillerinden kendini belli ediyor. Bilmesen bile kurcalayınca yapabiliyorsun sıkıntı değil. Basit bi mantığı var eğer yapamazsan mesaj at ben sana yardımcı olurum ama dediğim gibi hiçbir şekilde strese sokma kendini. Gerçekten çok basit doğaçlamayla rahatlıkla kurulumu gerçekleştireceğinden eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek bu işte meraklı insanlar olsun yeter ki. Ben de bizzat delisiyim bu ışıklandırma olaylarının dediğim gibi bi sıkıntı olursa elinden bir şey gelmezse ben sana adım adım tarif edicem ama zaten sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.

Dostum ben montajı kendim yapacağım fakat sen şimdiden yapılması gerekenleri madde halinde yaz ki yapamadığım bir yer olursa direkt senin yazdıklarından yardım alayım.

Dostum ben montajı kendim yapacağım fakat sen şimdiden yapılması gerekenleri madde halinde yaz ki yapamadığım bir yer olursa direk senin yazdıklarından yardım alayım.

Dostum kutudan çıkanlar aşağı yukarı şunlar olacak:
  • HUE+
  • LED şeritler toplam 4 parça
Önce hue+ cihazını boş bir SSD yuvasına yerleştir veya herhangi bir yere o sana kalmış. Arkasında ve yan tarafında girişler çıkışlar mevcut bir güç girişi var onunla güç kaynağından güç bağlantısını gerçekleştireceksin.

Ondan sonra LED şeritleri birbirine geçirip uzatacaksın veya sen nasıl kullanacaksın bilmiyorum ama hepsini tek tek birleştirip tek parça olarak kullanacakmışsın gibi anlatıyorum. Hepsini birleştirdikten sonra ucunu da HUE+ cihazına bağlayacaksın.

Son olarak HUE+'tan çıkan 8 pinli bir kablo olması lazım onu da anakartın boş bir USB slotuna bağlayacaksın. İşte bu kadar yani mantığı bu şekilde. Programı da kurdun mu istediğin renkte yakarsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı