sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #1 AMD Ryzen 5 7500F işlemciye takacağım. İleride kafam rahat olur hem de ekranlı olması cidden dikkatimi çekti sizce alınır mı?
AMD Ryzen 5 7500F işlemciye takacağım. İleride kafam rahat olur hem de ekranlı olması cidden dikkatimi çekti sizce alınır mı?
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Ocak 2024 #2 sadece1eren dedi: AMD Ryzen 5 7500F işlemciye takacağım. İleride kafam rahat olur hem de ekranlı olması cidden dikkatimi çekti sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyat'ı problem değilse alınabilir fakat bana bir tık pahalı geldi.
sadece1eren dedi: AMD Ryzen 5 7500F işlemciye takacağım. İleride kafam rahat olur hem de ekranlı olması cidden dikkatimi çekti sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyat'ı problem değilse alınabilir fakat bana bir tık pahalı geldi.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #3 denizkynkk dedi: Fiyat'ı problem değilse alınabilir fakat bana bir tık pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... NZXT Kraken 240 RGB RL-KR240-B1 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Elite olmayan sürümü 5400 TL aralarındaki farkları bana bakıp söyleyebilir misiniz ben pek anlamıyorum da.
denizkynkk dedi: Fiyat'ı problem değilse alınabilir fakat bana bir tık pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... NZXT Kraken 240 RGB RL-KR240-B1 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Elite olmayan sürümü 5400 TL aralarındaki farkları bana bakıp söyleyebilir misiniz ben pek anlamıyorum da.
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Ocak 2024 #4 sadece1eren dedi: NZXT Kraken 240 RGB RL-KR240-B1 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Elite olmayan sürümü 5400 TL aralarındaki farkları bana bakıp söyleyebilir misiniz ben pek anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam elit versiyonun pompasındaki ekran daha büyük ve daha iyi onun dışında fark göremedim.
sadece1eren dedi: NZXT Kraken 240 RGB RL-KR240-B1 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Elite olmayan sürümü 5400 TL aralarındaki farkları bana bakıp söyleyebilir misiniz ben pek anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam elit versiyonun pompasındaki ekran daha büyük ve daha iyi onun dışında fark göremedim.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 9 Ocak 2024 #5 denizkynkk dedi: Hocam elit versiyonun pompasındaki ekran daha büyük ve daha iyi onun dışında fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Elite olmayan versiyonunda yine kendi resimlerimizi ve giflerimizi koyabiliyor muyuz peki?
denizkynkk dedi: Hocam elit versiyonun pompasındaki ekran daha büyük ve daha iyi onun dışında fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Elite olmayan versiyonunda yine kendi resimlerimizi ve giflerimizi koyabiliyor muyuz peki?
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Ocak 2024 #6 sadece1eren dedi: Elite olmayan versiyonunda yine kendi resimlerimizi ve giflerimizi koyabiliyor muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Evet koyabiliyorsunuz.
sadece1eren dedi: Elite olmayan versiyonunda yine kendi resimlerimizi ve giflerimizi koyabiliyor muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Evet koyabiliyorsunuz.