Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 26 Şubat 2021 #1 Merhaba NZXT Kraken X42 sıvı soğutma kullanıyorum. Fakat NZXT cam istatistiklerine bakınca CPU fan n/a olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekipmanlar: ASUS Maximus IX code anakart NZXT Kraken X42 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2021
Merhaba NZXT Kraken X42 sıvı soğutma kullanıyorum. Fakat NZXT cam istatistiklerine bakınca CPU fan n/a olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekipmanlar: ASUS Maximus IX code anakart NZXT Kraken X42
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 26 Şubat 2021 #21 Bunları nasıl takacağım. Artı 0 Eksi
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #22 Botank dedi: Bunları nasıl takacağım. Eki Görüntüle 897843 Genişletmek için tıkla... Bunlar yine soğutucu da mı? Yoksa kasa fanı mı Artı 0 Eksi
Botank dedi: Bunları nasıl takacağım. Eki Görüntüle 897843 Genişletmek için tıkla... Bunlar yine soğutucu da mı? Yoksa kasa fanı mı
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 26 Şubat 2021 #23 onn.air dedi: Bunlar yine soğutucu da mı? Yoksa kasa fanı mı Genişletmek için tıkla... Soğutucu Artı 0 Eksi
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #24 Soğutucun çift fanlımı? Eğer öyleyse fanlarıbirnirne bağlayacaksın Artı 0 Eksi
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 26 Şubat 2021 #25 onn.air dedi: Soğutucun çift fanlımı? Genişletmek için tıkla... Hayır tek Artı 0 Eksi
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #26 Botank dedi: Hayır tek Genişletmek için tıkla... O kablolar ne peki? Kasa daki fan kabosu mu bak bakalım o kablolar nereden geliyor? Artı 0 Eksi
Botank dedi: Hayır tek Genişletmek için tıkla... O kablolar ne peki? Kasa daki fan kabosu mu bak bakalım o kablolar nereden geliyor?
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 26 Şubat 2021 #27 onn.air dedi: O kablolar ne peki? Genişletmek için tıkla... Bir tanesi cpu fan. 3 ü de birbirine bağlıydı bende söktüm. Cpu fanı taktım 2 kablo kaldı onlarda birbirine bağlıydı onn.air dedi: O kablolar ne peki? Genişletmek için tıkla... Bir tanesi cpu fan. 3 ü de birbirine bağlıydı bende söktüm. Cpu fanı taktım 2 kablo kaldı onlarda birbirine bağlı Artı 0 Eksi
onn.air dedi: O kablolar ne peki? Genişletmek için tıkla... Bir tanesi cpu fan. 3 ü de birbirine bağlıydı bende söktüm. Cpu fanı taktım 2 kablo kaldı onlarda birbirine bağlıydı onn.air dedi: O kablolar ne peki? Genişletmek için tıkla... Bir tanesi cpu fan. 3 ü de birbirine bağlıydı bende söktüm. Cpu fanı taktım 2 kablo kaldı onlarda birbirine bağlı
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #28 Kasa’da fan varmı peki önde arkada çıkışta üstte belki hepsini birleştirip cpu_fan bağlamışlar? Artı 0 Eksi
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 26 Şubat 2021 #29 Kasada fan yok başka harici Aıo pump a pompayımı takıyorum Artı 0 Eksi
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #30 Başka fan yoksa O zaman cpu_fan bağla Anakart üstündeki USB ye de pompanın usb kablosunu tak sata dan pompaya enerji ver çalıştır bakalım fakat tavsiyem kasana giriş çıkış fanı tak kasa içi ısınır. Artı 0 Eksi
Başka fan yoksa O zaman cpu_fan bağla Anakart üstündeki USB ye de pompanın usb kablosunu tak sata dan pompaya enerji ver çalıştır bakalım fakat tavsiyem kasana giriş çıkış fanı tak kasa içi ısınır.