Merhaba arkadaşlar.
Sıvı soğutucuyu değiştirmeye karar verdim. Sessiz ve performans yönünden sizce bu ürün nasıl?
Başka bir öneriniz varsa onları dabilmek isterim. Bu ürün biraz pahalı gibi geldi. Sizce?
Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum gerçekten sessiz. Ama ben Blackfriday'de almıştım 800 küsur TL ye gelmişti. Şimdi bu fiyata değer mi bilemiyorum, diğer markalarla kıyaslamak lazım. Ama NZXT'yi önerebilirim.
Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum gerçekten sessiz. Ama ben Blackfriday'de almıştım 800 küsur TL ye gelmişti. Şimdi bu fiyata değer mi bilemiyorum, diğer markalarla kıyaslamak lazım. Ama NZXT'yi önerebilirim.
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
Bunlardan birini bütçenize göre tercih edebilirsiniz.
NZXT ve XPG'nin pompalarını aynı marka (Asetek) üretiyor. Yani ikisinin de performansı hemen hemen aynı olur.
240MM'lik Silverstone soğutucu, daha büyük radyatöre sahip olan 280MM'lik NZXT X62 ile aynı soğutma performansını veriyor.
Ses seviyeleri ise birbirine çok yakın.
Today, we are reviewing an AIO cooler from Silverstone: the Permafrost PF240. Silverstone is not entirely a newcomer in the AIO segment of the market. In the past, they introduced the Tundra series ... Core i7 8700K baseline test