vLo Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 Merhaba herkese, NZXT Kraken X53 sıvı soğutmam ve MSI Pro B660M-B anakartım var. Bu sıvı soğutma bu anakarta bağlanır mı?
Merhaba herkese, NZXT Kraken X53 sıvı soğutmam ve MSI Pro B660M-B anakartım var. Bu sıvı soğutma bu anakarta bağlanır mı?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 12 Yer Rize 15 Aralık 2022 #2 vLo dedi: Merhaba herkese, NZXT Kraken X53 sıvı soğutmam ve MSI Pro B660M-B anakartım var. Bu sıvı soğutma bu anakarta bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Boyut olarak destekleniyorsa kasa tarafından takılır.
vLo dedi: Merhaba herkese, NZXT Kraken X53 sıvı soğutmam ve MSI Pro B660M-B anakartım var. Bu sıvı soğutma bu anakarta bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Boyut olarak destekleniyorsa kasa tarafından takılır.
vLo Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #3 Sauron u anlamak dedi: Boyut olarak destekleniyorsa kasa tarafından takılır. Genişletmek için tıkla... Anakartımda sıvı soğutmam için pin girişi yok ama, pin çoklayıcı almalı mıyım?
Sauron u anlamak dedi: Boyut olarak destekleniyorsa kasa tarafından takılır. Genişletmek için tıkla... Anakartımda sıvı soğutmam için pin girişi yok ama, pin çoklayıcı almalı mıyım?
Snuk Megapat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #4 Takılabilir vLo dedi: Anakartımda sıvı soğutmam için pin girişi yok ama, pin çoklayıcı almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Pompa gücünü CHA_Fan'a bağla, fanları normal fan girişlerine bağlarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022
Takılabilir vLo dedi: Anakartımda sıvı soğutmam için pin girişi yok ama, pin çoklayıcı almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Pompa gücünü CHA_Fan'a bağla, fanları normal fan girişlerine bağlarsın.
vLo Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #5 Snuk dedi: Takılabilir Eki Görüntüle 1603187 Pompa gücünü CHA_Fan'a bağla, fanları normal fan girişlerine bağlarsın. Genişletmek için tıkla... Anakartım bu değil ama B660m-b modeli cha_fan diye bir giriş göremedim.
Snuk dedi: Takılabilir Eki Görüntüle 1603187 Pompa gücünü CHA_Fan'a bağla, fanları normal fan girişlerine bağlarsın. Genişletmek için tıkla... Anakartım bu değil ama B660m-b modeli cha_fan diye bir giriş göremedim.