NZXT Kraken Z53 alınır mı?

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selam, uzun süredir almak istediğim bir sıvı soğutmaydı kendisi fiyatı biraz düşmüş baktığım yerlerde ama artma ihtimali de var ve tamamen parçaları 2 ay sonra alacağım. Ben bu sıvı soğutmayı şimdi alıp iki ay sonra kullansam sıkıntı yaşar mıyım? Ve bu NZXT Kraken Z53 Thermaltake V200tg ile uyumlu mudur?

Bu fiyat düşüşleri neye göre yapılıyor, iki gün önce 5900 TL idi şu an 4100 TL anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir bir model ama 4100'e değmez. 360mm soğutucular var o fiyat bandında ama kasana 360mm uymuyor galiba. 240mm veya 280mm bakabilirsin.

Selam, uzun süredir almak istediğim bir sıvı soğutmaydı kendisi fiyatı biraz düşmüş baktığım yerlerde ama artma ihtimali de var ve tamamen parçaları 2 ay sonra alacağım. Ben bu sıvı soğutmayı şimdi alıp iki ay sonra kullansam sıkıntı yaşar mıyım? Ve bu NZXT Kraken Z53 Thermaltake V200tg ile uyumlu mudur?

Bu fiyat düşüşleri neye göre yapılıyor, iki gün önce 5900 TL idi şu an 4100 TL anlayamadım.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Premium üründür NZXT serisi 6 yıl garantilidir. Burada dikkat etmeniz gereken husus Satın almış olduğunuz kişi. Distribütör olduğuna muhakkak dikkat edin ve fiyatları çok ciddi derecede artacak fazladan alabiliyorsanız alın derim.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Premium üründür NZXT serisi 6 yıl garantilidir. Burada dikkat etmeniz gereken husus satın almış olduğunuz kişi. Distribütör olduğuna muhakkak dikkat edin ve fiyatları çok ciddi derecede artacak fazladan alabiliyorsanız alın derim.

İtopya'dan aldım zaten içim rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı