NZXT H210 kasa için tek fanlı sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Tüm parçaların markaları birbirine uyumlu olduğundan mümkünse soğutucunun da kasayla uyumlu olmasını istedim. NZXT markasının hava soğutması olmadığından, olsaydı kesinlikle alırdım, Kraken M22 modelini gözüme kestirdim. Bu soğutucuyu önerir misiniz? Şu anda sahip olduğum Cooler Master Hyper 212'den daha iyi bir performans sağlayabilir mi?
Eğer NZXT ekosistemi o kadar önemli değilse bence o para verilmez, çünkü biraz daha eklenince farklı ve iyi markalarda 240'lık soğutucu alınabiliyor.
120'lik sıvı soğutucular zaten çok önerilmiyor, elinizdeki soğutucu ile arasında uber bir fark oluşmaz.
120 mm'lik bir soğutucu alacaksanız Arctic LF'dan aşağısını düşünmemek lazım. Onun avantajı, kalın bir radyatöre sahip olması. Fiyatı ise NZXT'den daha ucuz. Yine de @Motionless IN White'a katılıyorum. i5 10600K varsa ucuza kaçmamak gerekir.
Eğer NZXT ekosistemi o kadar önemli değilse bence o para verilmez, çünkü biraz daha eklenince farklı ve iyi markalarda 240'lık soğutucu alınabiliyor.
120'lik sıvı soğutucular zaten çok önerilmiyor, elinizdeki soğutucu ile arasında uber bir fark oluşmaz.
120 mm'lik bir soğutucu alacaksanız Arctic LF'dan aşağısını düşünmemek lazım. Onun avantajı, kalın bir radyatöre sahip olması. Fiyatı ise NZXT'den daha ucuz. Yine de @Motionless IN White'a katılıyorum. i5 10600K varsa ucuza kaçmamak gerekir.
Sistemi kurarken tasarıma önem verdiğimden dolayı Arctic LF'nin pompasından dolayı görüntünün bozulmasını istemiyorum. Pompası diğerleri gibi sade bir biçimde olsa almayı düşünürdüm.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
İndirimde ve çok çok iyi fiyatta, düşünmeden alın.