enkei7 Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 241 Çözümler 1 21 Aralık 2013 #1 Arkadaşlar bu kasayı amazon ile alsak bir sorun ile karşılaşır mıyız ? Daha doğrusu getirttirebilir miyiz ?
Arkadaşlar bu kasayı amazon ile alsak bir sorun ile karşılaşır mıyız ? Daha doğrusu getirttirebilir miyiz ?
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2013 #2 Ben o kasaya bayılıyorum ya, TOT'un dizdiği Ferrari adlı sistemde de onun bir üst modeli kullanılmıştı. Amazon.com'dan alışveriş hakkında bazıları iyi, bazıları kötü şeyler söylüyor. O nedenle sipariş vermedim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2013
Ben o kasaya bayılıyorum ya, TOT'un dizdiği Ferrari adlı sistemde de onun bir üst modeli kullanılmıştı. Amazon.com'dan alışveriş hakkında bazıları iyi, bazıları kötü şeyler söylüyor. O nedenle sipariş vermedim.
enkei7 Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 241 Çözümler 1 22 Aralık 2013 #3 Çok iyi bir kasa. Türkiye'de bulamayız sanırım.