Başlıkta belirttigim gibi Nzkt s340 almayi düşünüyorum üstüne 240'lık radyatör takabilecegimi merak ediyorum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca kasanın ön kısmına takılıyor ama hava akımını daha sağlıklı olmasını istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Kasanın ön bloğuna tabiki yerleştirebilirsiniz ama estetik açıdan kötü durmaz mı sizce?
Gerçi kasada pek bir opsiyon sunulmamış o yüzden mecbur ön tarafa yerleştiriyorsunuz. Üstte sadece 140'lık havalandırma boşluğu bulunmakta. Eğer olursa ön üst bloğa, hortum üste gelecek şekilde yerleştirme şansınız varsa hortumu üstten kelepçeleyerek, estetik açıdan iyi bir görsellik oluşacağını düşünüyorum.
Kasayı modifiye ederim diyorsan, el becerine göre takılabilir. Ancak, hava akımı konusunda endişelenmen yersiz. Zaten işlemciyi soğutacak olan radyatör, tahliyesi de çift fanla sağlanıyor püfür püfür eser o kasanın içi.
Bilgilendirmeden dolayi herkeze teşekkur ederim. Kasaya bi sıkıntı yaratamamak için farklı opsiyonlar yönelmiş durumdayım sağ olun. Aklımda corsair carbide air 540 var.