SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Eylül 2016 #21 M. Samet dedi: Sağ tarafınız duvarsa sorun yok ki. Ben mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, cevap bekliyorum.
M. Samet dedi: Sağ tarafınız duvarsa sorun yok ki. Ben mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, cevap bekliyorum.
TuğcanDirik Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #22 Kasa monitörün soluna gelecek pencere göremediğim tarafta kalıyor. Dosya Ekleri 14329194_1387294811298061_1487089245_o.jpg 90 KB · Görüntüleme: 145
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #23 Anladım. Bence monitörü sola götürün. Zaten bacağınızı sokacağınız boşluk sol tarafta.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Eylül 2016 #24 TuğcanDirik dedi: Kasa monitörün soluna gelecek pencere göremediğim tarafta kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bayağı ilginçmiş. Fakat sağa küçük bir modifikasyonla koyabilirsiniz
TuğcanDirik dedi: Kasa monitörün soluna gelecek pencere göremediğim tarafta kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bayağı ilginçmiş. Fakat sağa küçük bir modifikasyonla koyabilirsiniz
TuğcanDirik Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #25 Aradaki kasa kısmı olmasa ortalayıp otururum çok iyi olur ama masam böyle işte sol tarafa alsamda bi değişik olur.
Aradaki kasa kısmı olmasa ortalayıp otururum çok iyi olur ama masam böyle işte sol tarafa alsamda bi değişik olur.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Eylül 2016 #26 TuğcanDirik dedi: Aradaki kasa kısmı olmasa ortalayıp otururum çok iyi olur ama masam böyle işte sol tarafa alsamda bi değişik olur.Eki Görüntüle 188250 Genişletmek için tıkla... Sol tarafa alın, sağıda der çalışmak yada başka bir şey yapmak için kullanın. Birde o kısım sökülüp (en basiti testere) yerine demir ayak yapıla bilir. TuğcanDirik dedi: Aradaki kasa kısmı olmasa ortalayıp otururum çok iyi olur ama masam böyle işte sol tarafa alsamda bi değişik olur.Eki Görüntüle 188250 Genişletmek için tıkla... Bunu yapan adam tasarım özürlüsü herhalde...
TuğcanDirik dedi: Aradaki kasa kısmı olmasa ortalayıp otururum çok iyi olur ama masam böyle işte sol tarafa alsamda bi değişik olur.Eki Görüntüle 188250 Genişletmek için tıkla... Sol tarafa alın, sağıda der çalışmak yada başka bir şey yapmak için kullanın. Birde o kısım sökülüp (en basiti testere) yerine demir ayak yapıla bilir. TuğcanDirik dedi: Aradaki kasa kısmı olmasa ortalayıp otururum çok iyi olur ama masam böyle işte sol tarafa alsamda bi değişik olur.Eki Görüntüle 188250 Genişletmek için tıkla... Bunu yapan adam tasarım özürlüsü herhalde...
TuğcanDirik Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #27 Ortadaki kısmı sökmeye çalışacağım en iyi çözüm o gibi sol taraf direk kapının yanı bana bir değişik geliyor oraya oturunca. Ayrıca size katılıyorum tasarım berbat ayağıma denk gelen yerler neden var hala çözemedim.
Ortadaki kısmı sökmeye çalışacağım en iyi çözüm o gibi sol taraf direk kapının yanı bana bir değişik geliyor oraya oturunca. Ayrıca size katılıyorum tasarım berbat ayağıma denk gelen yerler neden var hala çözemedim.
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #28 Aynısını diyecektim. Arkadaşın dediği mantıklı. Böylece çok amaçlı bir masanız olur.
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #29 Bence hiç uğraşmayın.
TuğcanDirik Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #30 Sola alırsam bir alışma süresinden geçeceğim herhalde. Hep sağ tarafta kullandım. Benim hiç toplama tecrübem yok teoride biliyorum sadece montaj konusunda endişeliyim biraz. Sizce çok zorlar mı ilk defa toplayacağım için.
Sola alırsam bir alışma süresinden geçeceğim herhalde. Hep sağ tarafta kullandım. Benim hiç toplama tecrübem yok teoride biliyorum sadece montaj konusunda endişeliyim biraz. Sizce çok zorlar mı ilk defa toplayacağım için.