NZXT X53 soğutucu tam oturmuyor

Sertidegni

Kilopat
ASUS Z490-I anakartın arkasına NZXT X53 soğutucunun braketini takıp ön taraftan vidalıyorum ancak braket yerine tam oturmuyor, küçük bir boşluk kalıyor, anakartın önünden veya arkasından ittirdiğimde gidip geliyor.

Brakete ve vidalara baktığımda her şey olması gerektiği şekilde duruyor. @MisafirTerliği34

ASUS Z490-I anakartın arkasına NZXT X53 soğutucunun braketini takıp ön taraftan vidalıyorum ancak braket yerine tam oturmuyor, küçük bir boşluk kalıyor, anakartın önünden veya arkasından ittirdiğimde gidip geliyor.

Brakete ve vidalara baktığımda her şey olması gerektiği şekilde duruyor. @MisafirTerliği34
Hocam ben AMD kurulumunu yaptım fakat intel braket çeltikleri olması lazım sabitlenmesi için.

Hocam ben AMD kurulumunu yaptım fakat intel braket çeltikleri olması lazım sabitlenmesi için.
Google’da “NZXT back plate loose” yazarak arattığımda yüzlerce kez bu sorunun sorulduğunu gördüm. Pompayı monte ettikten sonra sıkışıyormuş. Yardımıma gene yabancı forumlar koştu.

Google’da “NZXT back plate loose” yazarak arattığımda yüzlerce kez bu sorunun sorulduğunu gördüm. Pompayı monte ettikten sonra sıkışıyormuş. Yardımıma gene yabancı forumlar koştu.
İntele geçersem aklımda olsun. Umarım sizde memnun kalırsınız.

İntele geçersem aklımda olsun. Umarım sizde memnun kalırsınız.
Biraz sesli çalışıyor ama sorun değil. Kulaklığı taktığımda duymuyorum bile.

Kablolama için 6 saat uğraştım ama cillop gibi oldu. Zamanın %90'ını arka tarafında harcadım.

Böyle gözüküyor:
IMG_6550.JPG

Soğutucunun borusunu istediğim gibi yerleştiremediğimden kasanın beyaz kısmına plastik kelepçeyle bağladım, zamanla sıcakta şekillenir diye :D

Biraz sesli çalışıyor ama sorun değil. Kulaklığı taktığımda duymuyorum bile.

Kablolama için 6 saat uğraştım ama cillop gibi oldu. Zamanın %90'ını arka tarafında harcadım.

Böyle gözüküyor:
Eki Görüntüle 1098274

Soğutucunun borusunu istediğim gibi yerleştiremediğimden kasanın beyaz kısmına plastik kelepçeyle bağladım, zamanla sıcakta şekillenir diye :D
Hocam ben plastik kelepçeler ile fana sabitledim. Hangi modu kullanıyorsunuz?
5705D734-B30C-4DB9-ABDD-EAFA8BA4C4ED.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı