T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ocak 2020 #1 Merhaba, İ9 9900KS işlemcim için sağlam bir sıvı soğutma aramaktayım. Lütfen Rampage, Gamepower vs. gibi markalar önermeyiniz. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
Merhaba, İ9 9900KS işlemcim için sağlam bir sıvı soğutma aramaktayım. Lütfen Rampage, Gamepower vs. gibi markalar önermeyiniz. Teşekkürler.
xMcEFx Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #2 Techno.Patates dedi: Merhaba, İ9 9900KS işlemcim için sağlam bir sıvı soğutma aramaktayım. Lütfen Rampage, Gamepower vs. gibi markalar önermeyiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Elimde Corsair H150i Pro mevcut. Sıfır, kapalı kutu ve TR faturalıdır. İstediğim fiyat son 1000 TL'dir. 0536 521 2792 numaramdan ulaşabilirsiniz.
Techno.Patates dedi: Merhaba, İ9 9900KS işlemcim için sağlam bir sıvı soğutma aramaktayım. Lütfen Rampage, Gamepower vs. gibi markalar önermeyiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Elimde Corsair H150i Pro mevcut. Sıfır, kapalı kutu ve TR faturalıdır. İstediğim fiyat son 1000 TL'dir. 0536 521 2792 numaramdan ulaşabilirsiniz.
H Hells Bells Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım geliştirme uzmanı 6 Ocak 2020 #3 Itopya da zaten 1000 TL gibiydi sanırım.
T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ocak 2020 #4 Hells Bells dedi: Itopya da zaten 1000 TL gibiydi sanırım. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 1053TL'imiş. @xMcEFx teşekkürler sağ olun. Nzxt öncelikli olarak karar vereceğim.
Hells Bells dedi: Itopya da zaten 1000 TL gibiydi sanırım. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 1053TL'imiş. @xMcEFx teşekkürler sağ olun. Nzxt öncelikli olarak karar vereceğim.
xMcEFx Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #5 Hells Bells dedi: Itopya da zaten 1000 TL gibiydi sanırım. Genişletmek için tıkla... İtopyadakinden farksız zaten. Kapalı kutu jelatinli ve itopya faturalı. Ha taksit imkanım yok sadece
Hells Bells dedi: Itopya da zaten 1000 TL gibiydi sanırım. Genişletmek için tıkla... İtopyadakinden farksız zaten. Kapalı kutu jelatinli ve itopya faturalı. Ha taksit imkanım yok sadece
T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Ocak 2020 #6 xMcEFx dedi: İtopyadakinden farksız zaten. Kapalı kutu jelatinli ve itopya faturalı. Ha taksit imkanım yok sadece Genişletmek için tıkla... Kullanmayacaksanız neden iade etmediniz o kısmı pek anlamayamadım.
xMcEFx dedi: İtopyadakinden farksız zaten. Kapalı kutu jelatinli ve itopya faturalı. Ha taksit imkanım yok sadece Genişletmek için tıkla... Kullanmayacaksanız neden iade etmediniz o kısmı pek anlamayamadım.
xMcEFx Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #7 Techno.Patates dedi: Kullanmayacaksanız neden iade etmediniz o kısmı pek anlamayamadım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim için 2. sistemi toplayacaktım. Hâlâ da öyle bir niyetim var. Satıp diğer parçalara ağırlık vermek de istedim bir yandan. Bu ikilemin arasında kaldım açıkçası. Bende iade etmedim duruyor öyle
Techno.Patates dedi: Kullanmayacaksanız neden iade etmediniz o kısmı pek anlamayamadım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim için 2. sistemi toplayacaktım. Hâlâ da öyle bir niyetim var. Satıp diğer parçalara ağırlık vermek de istedim bir yandan. Bu ikilemin arasında kaldım açıkçası. Bende iade etmedim duruyor öyle
volkankara74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 6 Şubat 2020 #8 Ben de NZXT Kraken X72 var 1 yıldır kullanmaktayım. Eğer düşünürsen sana satabilirim.
T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2020 #9 Ürün QP Bilişim'den alınmıştır. Konu kapanabilir. Arayan veya almak isteyenler için indirimde olduğu bilgisini de vereyim... NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu Güncel AM4 montaj rehberi için tıklayınız www.qp.com.tr
Ürün QP Bilişim'den alınmıştır. Konu kapanabilir. Arayan veya almak isteyenler için indirimde olduğu bilgisini de vereyim... NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu Güncel AM4 montaj rehberi için tıklayınız www.qp.com.tr
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 9 Şubat 2020 #10 Techno.Patates dedi: Ürün QP Bilişim'den alınmıştır. Konu kapanabilir. Arayan veya almak isteyenler için indirimde olduğu bilgisini de vereyim... NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu Güncel AM4 montaj rehberi için tıklayınız www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... X62 kullanıyorum. Güzel bir ürün aldın. Hayırlı olsun.
Techno.Patates dedi: Ürün QP Bilişim'den alınmıştır. Konu kapanabilir. Arayan veya almak isteyenler için indirimde olduğu bilgisini de vereyim... NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu Güncel AM4 montaj rehberi için tıklayınız www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... X62 kullanıyorum. Güzel bir ürün aldın. Hayırlı olsun.