O seviyor mu?

ByCookie

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi bu aralar fazlasıyla aşk konusu açıldı biliyorum. Fakat buradaki insanların size güvenmesi ve böyle konular açması. Ve sizlerin “abi tavsiyeleriniz” cidden işe yarıyor. Şöyle başlayayım okul ilk açıldığı zaman onla fazla konuşmuyordum. Sonra bir arkadaş aracılığıyla tanıştık. Bayağı yavaş ilerledi ben biraz çekingen olduğum için. Şimdi şu aralar ben sohbet açmadan fazla sohbet açmıyor. Fakat ben açtığımda ise sohbet akıyor. Kısaca fazla pas vermiyor. Fakat dediğim çok şeyi onaylıyor. Ben açıkça belli etmeye çalışıyorum, yani çok afedersiniz anlamamak için geri zekalı falan olmak lazım. Ben hızlı ilerlemek istemiyorum çünkü bir konuşmada önceden bir ilişkisi olduğunu ve bir daha düşünmediğini söylemişti. Sizce ne yapmalıyım?

Birincisi yaşın kaç? Ve bir daha düşünmediğini söylüyor zorlamaya gerek var mı sence?

Böyle kızlar siz konuşmadan konuşmaz kendilerini prenses zanneder illa herkes onları ister gibi yanlış anlamayın ama bu kız epey şımarık ve bence epey bir pas vermeyin.

Böyle kızlar siz konuşmadan konuşmaz kendilerini prenses zanneder illa herkes onları ister gibi yanlış anlamayın ama bu kız epey şımarık ve bence epey bir pas vermeyin.
Teşekkürler. Gelen cevaplara göre değerlendireceğim.

O zaman şu aralar açılmayın, size şu sıralar ilişki istemediğini söylediğine göre neredeyse kesin olarak ret yersiniz. Normal ilişkiyi devam ettir, belki ileride bazı şeyler değişir.

Birincisi yaşın kaç? Ve bir daha düşünmediğini söylüyor zorlamaya gerek var mı sence?
Yaşım 17. Direkt bana söylemedi o lafı, 5 6 kişi sohbet ederken söyledi. Tabi ondan bunu anlamam gerekiyorsa doğrudur.

Siz anlamaması için gerizekalı olması gerektiği derece açık ediyorsanız ve o size ilişki düşünmüyorum dediyse bu en azından sizinle ilgilenmediği anlamına geliyor bence. Ya başkasını bulun ya da ben bundan kopamam diyorsanız çok da abartmadan ilginizi belli etmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…