F ferman Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #1 Bilgisayarımı kapatmaya çalışırken bazen OAWrapper.exe error adlı hatayı alıyorum. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?
Bilgisayarımı kapatmaya çalışırken bazen OAWrapper.exe error adlı hatayı alıyorum. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Kasım 2014 #2 NVIDIA GeForce Experience Application Ontology imiş bu OAWrapper.exe. İstersen GeForce Experience kaldır ve güncel sürümü yeniden kur.
NVIDIA GeForce Experience Application Ontology imiş bu OAWrapper.exe. İstersen GeForce Experience kaldır ve güncel sürümü yeniden kur.
jollyjokermami Kilopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2015 #3 Recep Baltaş dedi: NVIDIA GeForce Experience Application Ontology imiş bu OAWrapper.exe. İstersen GeForce Experience kaldır ve güncel sürümü yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Bende Geforce experience kaldırıp bir deneyeceğim Recep abi, bıktım bu hatadan. Yeni yeni çıkmaya başlamıştı inşallah çözülür. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2015
Recep Baltaş dedi: NVIDIA GeForce Experience Application Ontology imiş bu OAWrapper.exe. İstersen GeForce Experience kaldır ve güncel sürümü yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Bende Geforce experience kaldırıp bir deneyeceğim Recep abi, bıktım bu hatadan. Yeni yeni çıkmaya başlamıştı inşallah çözülür.