Obezlik nasıl anlaşılır?

Anladım hocam. Benim gidişat nasıl hocam?
Kilo olarak bence hızlı almıyorsun. Son zamanlarda biraz almışsın o kadar. Yağlanma artmış gibi göbek daha sıkıydı sanki ve sırtta genişlemiş ve yağlanmış gibi. Daha bilgili birisi konuşsa daha iyi olabilir.

Sırt nasıl genişlemiş bu iyi bişey değil midir hocam?

Kilonuz ideal koruyabilirsiniz daha iyi bir görünüm istiyorsanız spor yapabilirsiniz fakat hayır obez değilsiniz.

Eskisinden biraz fazla kilolusun. 3-4 kilo almışsın. Yani sağlıklı sebzeler meyveler yersin fit bir vücudun olur abartı bir şekilde olmadan diyet uygulayabilirsiniz kendinize.

Kilosu ilen boyu birlikte artmış fazla problem yok.

Kilonuz ideal koruyabilirsiniz daha iyi bir görünüm istiyorsanız spor yapabilirsiniz fakat hayır obez değilsiniz.

Arkadaş bundan dolayı rahatsız oluyorsa dediklerimi yapabilir.

Hocam peki yağlanmış mıyım yağ oranım yüksek mi? Bir de boyumla kilom arasında eskiden hep son iki hanesinden 10 düşük olurdu. Son yıllarda çok yaklaştı gibi yoksa normal mi? Bir de spor yapmasam çok ciddi sorun olur mu? Gidişat kötü müdür?

Kilo kaç anlayamadım.
78e yakın hocam.

Ben 84 kiloyum boyum 1.80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…