Obilet'ten otobüs bileti almak vs otogar yazıhanesinden otobüs bileti almak

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar selam. Obilet'ten mi yoksa otogar yazıhanesinden mi otobüs bileti almayı tercih ediyorsunuz? İnternette gördüm. Otogarın birisinde Obilet boykot ediliyormuş. Obilet'ten otobüs bileti alındığı için otogar yazıhanesinden otobüs bileti alınmıyormuş. Hatta indirim yaptıklarını da gördüm. %10 indirim yapıyorlarmış yazıhaneden otobüs bileti alınırsa. Allah'tan Obilet var. Fahiş fiyata otobüs bileti almıyoruz ve tek bir uygulamadan, otobüs bileti satan tüm firmaların fiyatlarını kıyas edip ona göre alabiliyoruz.

Yakın zamanda İstanbul'dan bir seyahat yaptım. Biletimi almadan otogara gittim ve yazıhaneden bilet fiyatı sordum, Obilet'teki fiyatla aynı fiyatı verdi. Obilet'te de aynı fiyatta olduğunu, biraz indirim yapabiliyorlarsa onlardan alacağımı söyledim. Bizim için bir şey fark etmiyor deyince bileti Obilet'ten aldım.

@AdaBagcibasi, ben de bir anımı anlatayım: Aktarmalı olarak otobüs yolculuğu yapmam gerekti. Bunun için de her ihtimale karşı ikinci otobüs biletini almayayım, yazıhaneden alırım dedim çünkü otobüsü kaçırma ihtimalim vardı. Yazıhaneye gidip bilet istediğimi söyledim ve kredi kartı geçmediğini söylediler. Ben de iyi uygulamadan alırım dedim, kredi kartını öyle kabul ettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı