Dominus921 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Merhaba, navigation kullanarak bir hat üzerindeki objelere birbirlerini yok ettiriyorum, staytriger methodu içerisinde düşman objesine hasar verdiriyorum ama düşman yok olunca objelerim tekrar hareket etmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Merhaba, navigation kullanarak bir hat üzerindeki objelere birbirlerini yok ettiriyorum, staytriger methodu içerisinde düşman objesine hasar verdiriyorum ama düşman yok olunca objelerim tekrar hareket etmiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 8 Ocak 2023 #2 Bluenemy scriptini de atar mısın?
Dominus921 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #3 Aynı kodları yazdım ikisi de birbirini görünce duruyor ama herhangi biri destroy olunca diğer obje hareket etmiyor bunun kontrolünü sağlayamadım. Dosya Ekleri redenemy.png 36,1 KB · Görüntüleme: 25
Aynı kodları yazdım ikisi de birbirini görünce duruyor ama herhangi biri destroy olunca diğer obje hareket etmiyor bunun kontrolünü sağlayamadım.
AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 8 Ocak 2023 #4 If blue enemy dead kısmına debug.log ekle ve kod o kısma ulaşıyor mu öğren. Birde iki kodun da tamamını atar mısın böyle anlamak zor
If blue enemy dead kısmına debug.log ekle ve kod o kısma ulaşıyor mu öğren. Birde iki kodun da tamamını atar mısın böyle anlamak zor