Oblik nasıl inceltilir?

SherlockK6

Decapat
Bilinçsiz bir şekilde 2-3 hafta 10-20 kilo ile 12 tekrar 4 set wood chopper yaptım. Psikolojik olarak mı bilmiyorum ama belim biraz kalın gözüküyor gibi gelmeye başladı. Acaba obliklerimi kalın görüntüsünden kurtarıp ince hale getirebilmemin yolu var mı?

Çalışmayı bırakın, zamanla incelir zaten, şu an çalıştığınız için biraz belirginleşmiştir.

Önc

Öncesinde de 1 ay russian twist yapmışlığım var.Yani çalışmayı bırakırsam kendiliğinden incelir mi?
2-3 haftada oblikler gözle görülür biçimde kalınlaşması için yağ oranınızın çok düşük olması lazım. Muhtemelen psikolojik olarak kalınlaşmış olarak hissediyorsunuz her kas gibi çalışmayı bırakınca azalacaktır.

Tamamen psikolojik. Ne 2-3 haftada gözle görülür büyüyebilir ne de oblik çalışmak beli sanıldığı gibi kalın gösterir. Oldukça küçük bir kas grubu zaten.

Çalışmayarak. Ege fitness bas bas bağırıyordu ben yaptım siz yapmayın diye mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…