Z zeynpxc Femtopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2024 #1 İstedigim okulun OBP'sine 1.5 puan yetmiyor kayıt alanimda tercihlerde ilk basa yazdım ve genel olarak puanim tam tamina yetmeyen fakat birkaç puan eksik liseler yazdım. Beni alirlar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
İstedigim okulun OBP'sine 1.5 puan yetmiyor kayıt alanimda tercihlerde ilk basa yazdım ve genel olarak puanim tam tamina yetmeyen fakat birkaç puan eksik liseler yazdım. Beni alirlar mi?
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 461 Çözümler 5 12 Temmuz 2024 #2 Gitmek istediginiz obpnizin yetecegi liseleride alın boşa düşmeyin.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 12 Temmuz 2024 #3 Kontenjan da yer varsa alirlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kontenjan da yer varsa alirlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.478 Çözümler 131 13 Temmuz 2024 #4 Boş kontenjan varsa ve sizden daha iyi puanlı kişiler başvurmadıysa alırlar.