M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Ben YKS girmiştim bu sene, kesin olarak seneye kaldım ve bana OBP onayı gelmiş sanırım. Bunu yapmasam seneye OBP'nin yarısı mı dikkate alınacak yoksa bir değişiklik olmaz mı?
Ben YKS girmiştim bu sene, kesin olarak seneye kaldım ve bana OBP onayı gelmiş sanırım. Bunu yapmasam seneye OBP'nin yarısı mı dikkate alınacak yoksa bir değişiklik olmaz mı?
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.324 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Haziran 2024 #2 Üniversite tercihi yapıp yerleştiyseniz obp kırılır. Tercih yapmadığınız veya yapıp da yerleşmediğiniz takdirde obp kırılmaz .
Üniversite tercihi yapıp yerleştiyseniz obp kırılır. Tercih yapmadığınız veya yapıp da yerleşmediğiniz takdirde obp kırılmaz .
M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 MarkusRuhl dedi: Üniversite tercihi yapıp yerleştiyseniz OBP kırılır. Tercih yapmadığınız veya yapıp da yerleşmediğiniz takdirde OBP kırılmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler.
MarkusRuhl dedi: Üniversite tercihi yapıp yerleştiyseniz OBP kırılır. Tercih yapmadığınız veya yapıp da yerleşmediğiniz takdirde OBP kırılmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler.