OBP açık lisede nasıl işliyor?

Daha fazla  
Lise 1 2 3'te devlet okulunda okudum. 12. sınıfta açık liseye geçersem OBP nasıl etkilenir? Yine de 12. sınıf sonu ortalamamla beraber siğer 3 yılı da toplayıp 4E mi bölünüyor? Azalma vb. oluyor mu?

Dediğin gibi oluyor sanırım. Yani 4'e bölünüyor.

Önceki senelerden gelen ve açık liseden elde ettiğin puanlar bir arada tutularak OBP hesaplanır.

Ayrıca eğer notlarını yüksekte tutabilirsen çöküş veya duraklama değil yükselme devri yaşar OBP'n.

Lise 1 2 3'te devlet okulunda okudum. 12. sınıfta açık liseye geçersem OBP nasıl etkilenir? Yine de 12. sınıf sonu ortalamamla beraber siğer 3 yılı da toplayıp 4E mi bölünüyor? Azalma vb. oluyor mu?
Tam bir bilgim yok ama bende açığa geçtim 12.sınıfın başında geçenlere ekstra +5 puan ekleniyor OBP'ye.Çünkü ben ve 2 arkadaşım açığa geçtiğimizde eklenmişti.Yani örneğin Ortalamam 76'ydı 81'e yükseldi

Peki sadece 5 puan mi yoksa sınavlardan gelince daha da artar mı o

Peki sadece 5 puan mi yoksa sınavlardan gelince daha da artar mı o
Hocam açık lise sınavlarına girince de puan geliyor mu yani ne kadar sınava girersek girelim 5 puan mi kalıyor yoksa açığa geçer geçmez 5 mi geliyor(sınava girmeden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…