OBP ile alan bir okula gidilir mi?

adrhvy_18

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. 8 sınıfım. Ders notlarım yüksek olmasına rağmen deneme puanlarım 400'ü geçemiyor, LGS'ye girmekten de korkuyorum. Bu yüzden OBP ile alım yapan bir okula gitmek istiyorum. Sizce yüksek OBP ile alan bir okul, LGS ile alan bir okul ile bir olabilir mi, ya da OBP ile alan bir okula gidilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 8 sınıfım. Ders notlarım yüksek olmasına rağmen deneme puanlarım 400'ü geçemiyor, LGS'ye girmekten de korkuyorum. Bu yüzden OBP ile alım yapan bir okula gitmek istiyorum. Sizce yüksek OBP ile alan bir okul, LGS ile alan bir okul ile bir olabilir mi, ya da OBP ile alan bir okula gidilir mi?

LGS'ye gir yine de bir şansını dene. 400 puan alabiliyorsan niye OBP ile giriyorsun ki.

Öncelikle nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bence OBP ile gidilir. Bende senin gibiydim geçen sene. Yıl sonu notum 90 geldi ama denemelerde 350-400 arası yapıyordum hep. Şu an ilçemdeki OBP ile alan bir okula gidiyorum (Anadolu lisesi) ve mutluyum. İstersen gir LGS'ye kendini dene. Ben girmemişim ve şu an pişmanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı