OBP ile alan liseler nasıldır?

• Konuyu başlatan nox1ez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 633

nox1ez

Hectopat
Daha fazla  
Şu an LGS'ye hazırlanıyorum, diyelim yüksek puan alamadım. Benim şu anda 97 OBP'm var ve okuduğum ildeki en iyi OBP'li okula gidebiliyorum. OBP'li liseler nasıl? İçinde mutlu olunur mu ve çok serseri tipler olur mu?

Şu an LGS'ye hazırlanıyorum, diyelim yüksek puan alamadım. Benim şu anda 97 OBP'm var ve okuduğum ildeki en iyi OBP'li okula gidebiliyorum. OBP'li liseler nasıl? İçinde mutlu olunur mu ve çok serseri tipler olur mu?

Bende OBP ile girmiştim öyle serseri tipler yoktu okulumda hatta daha çok şımarık tipler vardı tabii benim yaşadığım ilçe ile de alakalı sadece biraz fazla kalabalıktı o da her okulun genel sorunu zaten.

Lisenin iyisi kötüsü yok. Ben 60 puan alan liseye gitmiştim 92 ortalama olan yere gidemedim. Şimdi o 60 puanla aldığı okul 90 puanlı öğrencileri alıyor 92 ortalama olanda 60 puan.

O okul 96,5 OBP ile alıyor bu arada. Yani iyi sayılır OBP.

Sınıfta olmasın yeter ya.

Hocalar şişerek söylüyor bazen sınırı bende çok nitelikli bir yere gidebiliyorum zaten OBP ile LGS'ye girip tutturanlar arasında bile OBP'si 95'i geçen azdır diye düşünüyordum ama hocalar öyle söylüyormuş 80'e kadar almışlardı.

Hocalar şişerek söylüyor bazen sınırı bende çok nitelikli bir yere gidebiliyorum zaten OBP ile LGS'ye girip tutturanlar arasında bile OBP'si 95'i geçen azdır diye düşünüyordum ama hocalar öyle söylüyormuş 80'e kadar almışlardı.

Benim söylediğim lise en düşük 96, yaşadığım ilçenin nüfusu 300bin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı