OBP ile alan okuldan sınav puanıyla alan okula nakil yapılamıyor

egev35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben şu an 9. sınıftan 10. sınıfa geçtim ve OBP ile alan bir okulda okuyorum. Sınav puanıyla alan bir okula nakil yapmayı denedim. Ekranı açtığımda okul 405 ile kapatmış benim sınav puanım 401 olduğu için orada nakil denediğimde puanınız son girenden düşük deyip başvuru oluşturmuyor fakat o okula 399 ve 400 ile giren kişiler varmış. Ben neden yapamıyorum? Yardımcı olur musunuz? O okula gitmeyi çok istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde başvuru her türlü olur, istersen puanın 200 olsun, ama şu anda bildiğim kadarıyla LGS öğrencileri dışında nakil yapılamıyor.

Normal de başvuru her türlü olur istersen puanın 200 olsun, ama şu anda bildiğim kadarı ile LGS öğrencileri dışında nakil yapılamıyor.

Hocam, açıldı nakiller dün ben de girdim, tıkladım, "puanınız okulun taban puanından düşük olduğu için olmuyor" diyor ama geçen sene 399'la falan girmişler oraya.

Hocam, açıldı nakiller dün ben de girdim, tıkladım, "puanınız okulun taban puanından düşük olduğu için olmuyor" diyor ama geçen sene 399'la falan girmişler oraya.
Evet açılmış,doğru.Bizzat ben yaşamıştım puan yetmezse bile nakil yapabiliyordum tabi gidip gitmemen ayrı ama ilk defa böyle birşey görüyorum.Sistemmi değişti acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı