OBP ile alan uzak liselere girilebilir mi?

Thorwiee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba OBP'm 93-92 civarı bir şey, LGS'den umutluyum fakat her ihtimale karşı bir sorayım dedim, adresime çok da yakın OBP ile alan lise yok. Adresime uzak olan OBP ile alan liselere gidebilir miyim?

Merhaba OBP'm 93-92 civarı bir şey, LGS'den umutluyum fakat her ihtimale karşı bir sorayım dedim, adresime çok da yakın OBP ile alan lise yok. Adresime uzak olan OBP ile alan liselere gidebilir miyim?

Evet tercihe yazmanız yeterli diye biliyorum.

Öğrenciler, ilk olarak yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar ekranından tercih yapabilecek ve yerel yerleştirme tercihlerinde ilk 3 okulu kayıt alanından seçmek kaydıyla en fazla 5 okul tercih edebilecek. Yani ilk 3 tercihiniz adresinize yakınsa 4 ve 5. tercihleriniz uzakta olabilir.

Evet tercihe yazmanız yeterli diye biliyorum.
Hayır

Mesela esenlerde oturan biri ol gidipt3 onun çevre ilçelerini yazarsan ilk o ilçelerde yaşayan kişilere okuma izni verilir cikma ihtimalin yok.

Hayır.

Mesela Esenler'de oturan biri ol gidipt3 onun çevre ilçelerini yazarsan ilk o ilçelerde yaşayan kişilere okuma izni verilir cikma ihtimalin yok.

İlçe değil ama benimki merkez üzerinde adresime uzak olan okulları diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…