F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 5 Haziran 2025 #11 agah3368 dedi: @F4T1H sana nerede ulasabılırım mesaj yoluyla. Genişletmek için tıkla... Kişisel bir şey değilse buradan yazabilirsin, ama dediğim gibi lisedeki işlemleri pek bilmiyorum. Ben üniversite için yazmıştım.
agah3368 dedi: @F4T1H sana nerede ulasabılırım mesaj yoluyla. Genişletmek için tıkla... Kişisel bir şey değilse buradan yazabilirsin, ama dediğim gibi lisedeki işlemleri pek bilmiyorum. Ben üniversite için yazmıştım.
A agah3368 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #12 F4T1H dedi: Kişisel bir şey değilse buradan yazabilirsin, ama dediğim gibi lisedeki işlemleri pek bilmiyorum. Ben üniversite için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Dostum sana mesaj atamıyorum bi sistem hakkında soru soracagım okulla iligli değil yapay zeka ile ilgili F4T1H dedi: Kişisel bir şey değilse buradan yazabilirsin, ama dediğim gibi lisedeki işlemleri pek bilmiyorum. Ben üniversite için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... reis belki yasak yaptıgımda özel mesaj atamıyoum instagramdan ulsayım sana? yolla Son düzenleme: 6 Haziran 2025
F4T1H dedi: Kişisel bir şey değilse buradan yazabilirsin, ama dediğim gibi lisedeki işlemleri pek bilmiyorum. Ben üniversite için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Dostum sana mesaj atamıyorum bi sistem hakkında soru soracagım okulla iligli değil yapay zeka ile ilgili F4T1H dedi: Kişisel bir şey değilse buradan yazabilirsin, ama dediğim gibi lisedeki işlemleri pek bilmiyorum. Ben üniversite için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... reis belki yasak yaptıgımda özel mesaj atamıyoum instagramdan ulsayım sana? yolla