borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 26 Ağustos 2022 #11 Kckc dedi: Yok. Ama bu tarz üniversitelere daha çok fen lisesinden gittikleri için ve belki eğitim imkanları daha çoktur orada o yüzden sorguladım. Genişletmek için tıkla... Yök atlastan bölümü yazıp bakın. Ayrıntılarda girenlerin nerelerden geldikleri var.
Kckc dedi: Yok. Ama bu tarz üniversitelere daha çok fen lisesinden gittikleri için ve belki eğitim imkanları daha çoktur orada o yüzden sorguladım. Genişletmek için tıkla... Yök atlastan bölümü yazıp bakın. Ayrıntılarda girenlerin nerelerden geldikleri var.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #12 borisyeisar dedi: YÖK Atlas'tan bölümü yazıp bakın. Ayrıntılarda girenlerin nerelerden geldikleri var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bakmıştım İTÜ Diyarbakır'da 86 OBP ile alan okuldan gelen bile vardı.
borisyeisar dedi: YÖK Atlas'tan bölümü yazıp bakın. Ayrıntılarda girenlerin nerelerden geldikleri var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bakmıştım İTÜ Diyarbakır'da 86 OBP ile alan okuldan gelen bile vardı.