OBP ile istenilen okula gidilir mi?

q2rimcee

Femtopat
Daha fazla  
LGS zamanı geldi ve denemelerim hala çok düşük o yüzden LGS'den umudu kestim biraz istedigim okul geçen sene 353 le almış ama ben OBP ile girmeyi düşünüyorum tam yetiyor. Bir de okul bayağı bir yakın olduğu için girebilirim diye düşünüyorum puanla girmeye çalışsam Anadolu'ya giremeyeceğimi düşünüyorum. Hedefim Anadolu olduğu için OBP bana mantıklı geliyor. Sizce gidebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesmeyin hocam ümidi. Matematik kolay gelecek çok büyük ihtimal. Fen zor gelir. Sözeliniz iyiyse ve sayısalda konu eksikleriniz azsa güzel puan yakalayabilirsiniz.

Umudu kesme. Sınavı hiç çalışmadan girdim sayısalım iyiydi ve 340 yaptım. Evet 340 istediğin okula yetmiyor ama ben bütün bir sene Fortnite oynamıştım. Eğer çalıştıysan gerçekten yapabileceğin bir puan.

Hocam son 3 gün içinde full matematik çalışsa 350 puan üstü alır ya. Sözeli de iyiyse 370 380 gelir.

Kesmeyin hocam ümidi. Matematik kolay gelecek çok büyük ihtimal. Fen zor gelir. Sözeliniz iyiyse ve sayısalda konu eksikleriniz azsa güzel puan yakalayabilirsiniz.

Gene çalışacağım ama bakalım puan yetmez ise OBP ile gireceğim büyük ihtimalle.

Hocam bende ne yalan söyleyim başlarda saldım bayağı şimdi de yükselmediği için OBP bana mantıklı geliyor.

Gene çalışacağım ama bakalım puan yetmez ise OBP ile gireceğim büyük ihtimalle.

Hocam bende ne yalan söyleyim başlarda saldım bayağı şimdi de yükselmediği için OBP bana mantıklı geliyor.
Böyle düşünceleri devam ettirirseniz kazanamazsınız tabiki. Bardağın dolu tarafına bakın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…