Salihw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Başlıkta da yazdığım gibi. OBP ile lise seçmek istiyorum. Nasıl yapacağım?
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.638 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #2 Normal tercih yapacaksınız herhangi bir ekstarılığı yok.
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 878 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 Normal tercihinize OBP ile alan liseleri yazıp tercihinizi yapacaksınız. Başka bir tercih sayfası yok.
Normal tercihinize OBP ile alan liseleri yazıp tercihinizi yapacaksınız. Başka bir tercih sayfası yok.
AscenderGrey Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 Salihw dedi: Başlıkta da yazdığım gibi. OBP ile lise seçmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Okuluna gidince müdüryardımcısı yardımcı olur.
Salihw dedi: Başlıkta da yazdığım gibi. OBP ile lise seçmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Okuluna gidince müdüryardımcısı yardımcı olur.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 30 Haziran 2023 #5 Salihw dedi: Başlıkta da yazdığım gibi. OBP ile lise seçmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Tercih zamanı zaten yerel seçim vermek zorundasınız. Tercih zamanı okulunuzu ziyaret edin.
Salihw dedi: Başlıkta da yazdığım gibi. OBP ile lise seçmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Tercih zamanı zaten yerel seçim vermek zorundasınız. Tercih zamanı okulunuzu ziyaret edin.