OBP ile liseye gidilmeli mi?

Arkadaşlar merhaba. Ben eğer LGS'den kötü bir puan yaparsam OBP ile alan bir liseye gitmeyi düşünüyorum. Aklımda Plevne Anadolu Lisesi veya Behçet Canbaz Anadolu Lisesi var. Sizce eğer kötü alırsam bu okullardan birine veya OBP ile alan herhangi bir okula gitmeli miyim?

Spor lisesine git eğer okumak gibi bir niyetin yoksa hem rahat edersin hem de spor lisesinden sonra direk bir işe başlarsın ben spor lisesine gidiyorum bir lise mezunu olayım yeter bana şahsen sizde benimle aynı mantıktaysanız durmayın spor lisesine gidin.

Spor lisesine git eğer okumak gibi bir niyetin yoksa hem rahat edersin hem de spor lisesinden sonra direk bir işe başlarsın ben spor lisesine gidiyorum bir lise mezunu olayım yeter bana şahsen sizde benimle aynı mantıktaysanız durmayın spor lisesine gidin.
Ben ileride güzel bir mesleğim olsun istiyorum. Babam da çok istiyor. Ben okumasam beni evden bile kovabilir. Sizce bu iki okul iyi midir?
OBP ile gitmezsen nasıl gideceksin? AÖL'den mi okuyacaksın?
AÖL gibi bir niyetim yok şimdiye kadar. Gelecekte ne olur bilemeyiz. Belki ilerki zamanlarda AÖL'ye geçerim ama şimdiki niyetim kötü alırsam direkt OBP ile alan liseye geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı