OBP ile liseye girmek mantıklı mı?

FUR7KAN

Zeptopat
Daha fazla  
LGS'de istediğim liseyi kazanamazsam geçen sene 91 OBP puanıyla alan bir okula gitmeyi düşünüyorum. Sizce doğru bir düşünce mi yoksa LGS'de aldığım puana göre bir okula gitmek mi daha doğru olur?

LGS'de istediğim liseyi kazanamazsam geçen sene 91 OBP puanıyla alan bir okula gitmeyi düşünüyorum. Sizce doğru bir düşünce mi yoksa LGS'de aldığım puana göre bir okula gitmek mi daha doğru olur?
Hangi lisede olduğuna fazla takılma. Üniversiteyi düşün. Ortalama üstü bir liseye gitsen bile yeter. Üniversite sınavı için kendini geliştirmen önemli.

Önceliğin LGS Puanı ile olsun.

İstediğim liseye kazanamazsam en azından iyi bir OBP'yle bir liseye giderim düşüncesi senin sınav günü daha rahat uyumanı sağlar.

eğer lgs puanın adam akıllı bir yere yetmiyor ise obp ile gitmen tabiki daha mantıklı olucaktır eğer obp nin yettiğinden daha iyi bir lise istiyorsan benim gibi kötü bir lisede başlayıp 9. sınıfta ortalamanı yüksek tutup 10. sınıfta farklı ve daha güzel bir liseye nakil olabilirsin

Hedefine bağlı mesela Anadolu istiyorsun LGS puanına gelmedi OBP ile gidersin yani sana bağlı.

Ben OBP ile ortalama bir okula girmiştim.
Okuluna göre değişir diyorum.

Galatasaray lisesi vb. tarzı liselere gitmediğiniz sürece gittiğiniz lisenin çok da bir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…