İstenmeyenbiri93 Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 OBP ile şehir dışı bir liseye gitmek istiyorum. İnsanlar adres değişikliği yap falan diyor. Ama yapamam. Sizce adres değişikliği yapmadan o okula girebilir miyim? Okul çok küçük bir okul. 150 kişi var okulda.
OBP ile şehir dışı bir liseye gitmek istiyorum. İnsanlar adres değişikliği yap falan diyor. Ama yapamam. Sizce adres değişikliği yapmadan o okula girebilir miyim? Okul çok küçük bir okul. 150 kişi var okulda.
tosakiu Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 Adres değişikligi olmadan olmuyor diye biliyorum.
I Hate Vito Scaletta Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 Bildiğim kadarıyla OBP ile ilçe dışı bir liseye gidemiyorsun. Araştırdığım kadarıyla adres değiştirme gerekmiyor yanlışta olabilir.
Bildiğim kadarıyla OBP ile ilçe dışı bir liseye gidemiyorsun. Araştırdığım kadarıyla adres değiştirme gerekmiyor yanlışta olabilir.